Anchete Breaking News Justiție

Curtea de apel București: Ordinul lui Raed Arafat de carantinare al orașului Timișoara și comunelor, ilegal.

Secretarul de Stat Raed Arafat a încălcat obligații expres prevăzute de lege în serviciu, mai precis a ignorat cu desăvârșire forța obligatorie a deciziilor CCR. Prin aceste rațiuni a emis un ordin ilegal. Decizia de astăzi a Curții de Apel București, în urma unei acțiuni intentate de Patronatul Ho-Re (Hoteluri – Restaurante) Timișoara constată aceste nereguli.

Magistrații bucureșteni au decis „Admite acţiunea. Anulează Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 6699/21.03.2021. Cu drept de recurs în termen 2 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Curtea de Apel Bucureşti”.

Deja o adevărată camarilă se pregătește cu presiuni pe ICCJ ca din nou recursul să fie respins pe o excepție a lipsei de interes. Cu excepția lipsei de interes, judecătorii ICCJ de la Secția de Contencios Administrativ au făcut zid în jurul lui Arafat nepermițând cauzelor privind restricțiile să ajungă pe fond unde prima art. 53 din Constituție. Aici se vede de fapt ineficiența SIIJ, pentru că Raed Arafat încălcând obligații expres stabilite de lege în serviciu, a comis abuz în serviciu după părerea mea. A se vedea DCCR 405/2016. Judecătorii care folosind latura inamovibilului, au barat fondul unor cauze cu excepția impusă de ei a lipsei de interes, au săvârșit și ei, cred eu, o infracțiune de abuz în serviciu prin absorbirea împiedicării participării sau accesului în justiție. Ori dacă era DNA în funcțiune, nu scăpa unul din cei care comiteau o asemenea atrocitate de a împiedica o cauză cu excepția lipsei de interes impusă în fals, să ajungă la dezbatere pe fond. Discutăm de un grup infracțional bine structurat care a penetrat adânc sistemul de stat, decizia de astăzi arată doar o mică parte a sferei delictuale a grupului. Aceasta este o opinie și o convingere proprie liber exprimată.
foto: Google enunțând magnanews.ro

Marius Leontiuc

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 64 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code