Flux-stiri leontiuc stiinta

Bill Gates face noi experimente. De data aceasta cu atmosfera planetei

Bill Gates, Co-Chair the Bill & Melinda Gates Foundation shows a vaccine during the press conference. UN Photo / Jean-Marc FerrŽ

Ne amintim proiectul prin care Bill Gates dorit să acopere soarele pentru a răci pământul. Ei bine, în această vară vor începe testele. După cum a fost raportat În curând va fi lansat în Suedia un balon mare care va scuipa particule de carbonat de calciu, care sunt în esență praf de cretă, așa susține el. Noi știm că acest Gates este obsedat de reducerea numărului populației și se pare că tot mai multe guverne îi acordă sprijin.

„ Experimentul de perturbare controlată prin stratosferă ” (SCoPEx) vrea să demonstreze că eliberarea acestui praf în stratosferă ar putea în cele din urmă să devieze o parte din energia solară și să scadă temperaturile planetei noastre.

Balonul va fi lansat în apropierea orașului arctic Kiruna și ar fi prima încercare serioasă de a testa dacă încălzirea globală poate fi ținută sub control prin diminuarea soarelui, susțin organizatorii. Cercetarea este realizată de oamenii de știință de la Universitatea Harvard și finanțată de donatori privați, inclusiv fondatorul Microsoft. Scopul este de a realiza ca lumina soarelui să fie reflectată din atmosfera planetei noastre.

„SCoPEx este un experiment științific pentru a îmbunătăți înțelegerea aerosolilor stratosferici care ar putea fi relevanți pentru geoinginerie solară”, spune pagina proiectului.

Oponenții științifici ai acestui proiect consideră că geoingineria solară ar putea aduce riscuri convingătoare și modificări extreme ale modelelor meteorologice care nu ar diferi de tendințele actuale de încălzire.Pentru mai multe detalii puteți găsi aici

Să nu uităm că Bill gates dorea reducerea populației prin vaccin, aerosoli,… Reducerea populației înseamnă crimă, genocid, executarea câtorva.

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 30 times, 1 visits today)

Hits: 154

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete