soft Flux-stiri tehnologie

Atenție proprietari de websiteuri ! Criteo distribuie viruși

Unul dintre partenerii Google de publicitate, cunoscuta rețea CRITEO, care de altfel a considerat că portalul nostru nu s-ar ridica la standardele lor, ne-a oferit astăzi o surpriză negativă de proporții vizitând un site care distribuie reclame.

Iată și proba captură de ecran.

Antivirusul AVAST a detectat primul virusul, lafel și McAfee. Verdictul e clar, CRITEO distribuie viruși, malware și spyware, feriți-vă de asemenea adserver.
Ca atare, promovarea deliberată de viruși constituie infracțiune. Fiind un mijloc nesigur, vă sfătuiesc să nu folosiți platforma Criteo pentru publicitate. Am creat o alternativă sigură și clară care va fi deplin operabilă pentru publisheri începând cu luna Decembrie, respectiv mariusleontiuc.ro Ea poate fi accesată și acum doar că acele convenții sunt socotite în prezent făcute cu o persoană fizică dar în Decembrie platforma va fi deservită de o companie engleză.
 Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 70 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code