Stiri din Austria

Austria, 88% dintre bolnavii Covid internați la terapie intensivă nu sunt vaccinați sau au făcut o singură doză

Majoritatea unităților de terapie intensivă austriece continuă să îngrijească pacienții corona care nu au fost deloc vaccinați sau nu au fost încă vaccinați complet. Potrivit Ministerului Sănătății, procentul acestora, din totalul celor spitalizați ar trebui să fie în jur de 88%, scrie vienna.at.

În pandemia de coronavirus, unitățile de terapie intensivă austriece vor continua să fie împovărate în principal de pacienți care nu au fost vaccinați sau care nu au fost încă vaccinați complet, scrie presa austriacă.

Viena, vaccinare la bordel: ”Oricine poate veni la noi, fără programare”

În ultimele 24 de ore, din cei 218 de pacienți Covid tratați la terapie intensivă (ATI), 191 nu au fost suficient sau deloc imunizați împotriva bolii, adică 88%, a declarat miercuri Ministerul Sănătății. 

Eficacitatea vaccinării Covid împotriva unei evoluții foarte severe sau a morții în cazul unei infecții este, așadar, ridicată.

Procentul celor care nu sunt sau nu sunt total vaccinați în spital

Proporția celor care nu au fost vaccinați deloc sau nu sunt încă suficient vaccinați în secțiile normale ale spitalelor austriece este mai mică. Marți, 410 din 663 de pacienți aflați în tratament legat de Covid nu erau complet imunizați, a declarat la cererea Agenției de presă austriece – APA din partea ministrului Wolfgang Mückstein (Verzi). 

Cu 62%, totuși, aceasta este, de asemenea, semnificativ mai mult de jumătate din totalul cazurilor spitalizate.

The post Austria, 88% dintre bolnavii Covid internați la terapie intensivă nu sunt vaccinați sau au făcut o singură doză appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code