Anchete Caracatița de la Timișoara Editoriale Flux-stiri Justiție

Caracatița corupției: Interlopul Sergiu Șumănaru lăsat liber după ce a spart diverse locuințe

Poliția Moldova Nouă și Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă și-au dat examenul la capitolul corupție pe care l-au picat dovedind un sistem putred.

În orașul Moldova Nouă interlopul Sergiu Șumănaru (foto) își face de cap terorizând cetățeni care mai nou au teama de a vorbi. Dosarele nr. 514/P/2022 și 56/P/2021 de la acest parchet au dovedit clar că sistemul nu funcționează iar Ministrul Bode dela Interne obligatoriu trebuie să-și prezinte demisia. Numitul Sergiu Șumănaru a spart chiar apartamentul vecinilor săi, făcând gaură în zid, furând toate bunurile din acest apartament dar și branșându-se la rețeaua de curent electric. Poliția din Moldova Nouă cunoaște bine realitatea dar lasă pe inculpat în libertate sub pretextul că are în grijă minori. Minorii sunt crescuți din banii rezultați din activitatea infracțională, ceea ce ara atrage automat decăderea din drepturi părintești și plasamentul. Mai mult Șumănaru Sergiu își terorizează victimele cu telefoane amenințându-le să retragă plângerile penale. Poliția tace și chiar refuză să dea detalii despre această stare chiar către redacția noastră.

Ultimul detaliu picant al acestei situații fiind rudenia dintre șeful sau agenții Poliției Moldova Nouă și numitul Șumănaru Sergiu. Starea de fapt de la fața locului atestă că la Moldova Nouă procurorul este implicat direct prin pasivitatea sa în actul infracțional, dosarele fiinde tergiversate în dauna părților vătămate.

Această tristă realitate atestă cât de neeficientă este chiar SIIJ. Încă o dată pun întrebarea: Era necesară desfințarea MCV? Ce să caute un stat cu asemena infractori liberi în Schengen? Ciudat este faptul că la Timișoara un părinte care creștea singur fetele minore de 7 și 9 ani lui pentru că le-a făcut baie și le-a aplicat tratament în zona intimă unde aveau iritații a fost arestat preventiv imediat fiind calificat ca joc sexual, iar Sergiu Șumănaru care terorizează locuințe întregi și multe familii e liber. Corupția e uriașă la Caraș Severin. Domnilor din Parchetul Moldova Nouă: să vă fie rușine !

Domnule Ministru Bode, DEMISIA !

și mai știm
Mișu Vidjean, senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3.419 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code