Anchete Editoriale Flux-stiri

Examen pentru creștini, Caz umanitar ! Mamă cu copil la școală are nevoie urgent de lemne pentru foc

 

.

La 32 de ani, părăsită de soț, crește un copil, o fetiță cu demnitate în Județul Arad. A lucrat ca operator la firma Takata din Arad. Pandemia însă a adus-o în stare de șomaj neindemnizat. Singură plătește o chirie în comuna Covăsinț, Județul Arad, susține că „îL caută pe Dumnezeu”, cu demnitate fără să ceară ajutorul oamenilor. Dorește să se pocăiască și să fie un om demn. A avut eșec în căsnicie, soțul a părăsit-o, tatăl minorei nu i-a păsat și nu a contribuit cu nici un leu. Nici nu se știe unde se află.

Se numește Trandafir Laura Simina și are o mare problemă, nu mai are lemne pentru foc. O căruță de lemne costă 450 de lei. Nu are nici serviciu. Am efectuat anchetă jurnalistică și la Covăsinț județul Arad, în luna Martie 2021 nu sunt locuri de muncă.
Scăpând dintr-un mediu dificil s-a înscris la cursuri biblice, însă nu a arătat nimănui greutățile prin care trece. Locuiește în chirie într-un spațiu de 3 pe 4 metrii. Nu știe cum va plăti luna viitoare.

Dacă cineva dintre cititorii noștri consideră că este creștin, că iubește pe aproapele său, poate să trimită acestei mame o sumă de bani pentru a o ajuta să cumpere lemne pentru foc. E încă frig, astăzi a nins la Covăsinț.
Contul este la Banca Transilvania pe numele Trandafir Laura Simina
Iban: RO22BTRLRONCRT0573998701
Swift: BTRLRO22
sau puteți să o contactați la numărul de telefon 0741 758333

Portalul nostru nu este unul profitabil, tot ce este aici este realizat cu voluntari, banerele publicitare nu acoperă decât 10% din găzduirea websiteului. Dacă aveam acești bani, eu trimiteam și nu prezentam cazul. Dar pentru că suntem în imposibilitatea de a ajuta o mamă în această situație cruntă, prezentăm acest caz în mod public. Nu Simina a cerut acest lucru, ci noi toți ca societate trebuie să fim responsabili față de cel de lângă noi. Chiar și o sumă de 30 de lei pusă în cont o poate ajuta. În poză putem vedea în camera lipsită de lumină cu un zâmbet demn un om de care să ne pese. Mâine poți fi tu în situația aceasta. Acum în acest caz, noi ca și creștini ne dăm examenul pentru a câștiga un suflet pentru Dumnezeu. Sfântul Apostol Iacov scrie în epistola sa că „o credință fără fapte este moartă”. Dacă iubiți pe Dumnezeu veți ajuta o mamă care nu are cum să-și continue drumul. Dumnezeu să răsplătească însutit tuturor celor care vor ajuta această femeie !

Marius Leontiuc – senior editor

(Visited 62 times, 1 visits today)

Hits: 66

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete