Flux-stiri

Ciolacu, despre discursul lui Zelenski în Parlament: „Nu am nicio reţinere, Putin e criminal de război”

Marcel Ciolacu, liderul PSD.Marcel Ciolacu, liderul PSD.

  • Marcel Ciolacu a spus că Biroul Permanent nu a fost informat despre discursul președintelui ucrainean.
  • Acesta susține că Vladimir Putin este un criminal de război.
  • Președintele Camerei Deputaților spune că în Ucraina are loc un genocid.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a admis că luni preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-ar putea adresa Parlamentului României, chiar dacă Biroul Permanent nu a fost informat. El a mai spus că nu mai are nicio reţinere să spună că „Putin e criminal de război”.

Întrebat, luni, dacă Volodimir Zelenski va vorbi luni în plenul Parlamentului, aşa cum susţine preşedintele Senatului, Florin Cîţu, Marcel Ciolacu a spus că „e un lucru foarte important şi vorbim de un preşedinte al unui stat suveran atacat de către Rusia în acest moment. Este un genocid şi din acest moment eu nu mai am nicio reţinere să spun că Putin este un criminal de război”.

Marcel Ciolacu a atras atenţia că nu pe Facebook se fac astfel de anunţţuri, cu urmând calea diplomatică.

Cred că pe cale diplomatică, nu calea de Facebook şi încercarea pe Facebook de a ne face imagine… Calea diplomatică este cea normală. Eu până la ora 12:30 (luni – n.r.), când avem un birou permanent reunit aştept ori o solicitare din partea Ambasadei pentru acest discurs în Parlamentul României, ori o informare din partea Ministerului Afacerilor Externe. Aşa se lucrează într-un stat democratic, mai ales într-o situaţie atât de importantă”, a spus Ciolacu.

Întrebat, în continuare care sunt şansele ca Volodimir Zelenski să se adreseze plenului Parlamentului, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că este foarte probabil ca acest discurs să aibă loc.

The post Ciolacu, despre discursul lui Zelenski în Parlament: „Nu am nicio reţinere, Putin e criminal de război” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code