Flux-stiri

Cum te distrezi de Crăciun? Topul celor mai bune locuri de vizitate

  • La „Reindeer Lodge” din Mold te poți plimba cu mașina printre zeci de reni pentru 35£.
  • Tărâmul magic „Reindeer Lodge” te invită să descoperi satul elfilor și casa lui Moș Crăciun.
  • La Hyde Park Winter Wonderland din Londra poți patina și să mergi la circ.

Uită de Laponia și de târgurile de Crăciun! Îți vorbesc acum despre cele mai distractive activități
de sărbători pe care le poți face singur, dar și împreună cu cei dragi, de la plimbări cu sania trasă de husky până la o vizită în Lumea Elfilor.

Îți sugerez să mergi în UK. Am făcut o documentare și am rămas complet impresionată de ce experiențe am găsit, care sunt sigură că o să te facă să te simți ca un copil care descoperă magia Crăciunului pentru prima dată. Ce zici de un Safari cu reni? Îl găsești La Reindeer Lodge din Mold, la 20 de minute cu mașina de orașul Chester. Aici poți admira renii din mașina ta. Proprietatea este înconjurată de o pădure unde vei găsi și satul elfilor și dacă ai noroc- pe Moș Crăciun. Iar la final nu trebuie să ratezi spectacolul de teatru de Crăciun. Un bilet pentru întreaga experiență este 35 de lire sterile.

Mai am o variantă- o zi la Hyde Park Winter Wonderland din Londra. Ai zeci de opțiuni să te distrezi- Poți patina, să încerci roata uriașă, sau să mergi la circ. Iar la final standurile cu mâncare festivă te așteaptă să le descoperi. Un bilet costă 15 lire.

Și nu pot uita de programul de Crăciun 2023 Palatului Blenheim din Oxfordshire. În fiecare an, Blenheim Palace are o tematică diferită- acum au ales basmul-Frumoasa din Pădurea Adormită. Există un nou traseu de lumini, cântece de sezon, un târg de Crăciun..și ceaiuri de după-amiază cu tematica Frumoasa din Pădurea Adormită care vor fi servite pe tot parcursul Crăciunului
în restaurantul recent redeschis Orangery.

Citește și

The post Cum te distrezi de Crăciun? Topul celor mai bune locuri de vizitate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Maria Simulescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code