Anchete Editoriale Flux-stiri leontiuc Română

Despre escrocheria COPYTRACK GMBH

În ultima perioadă și-a făcut prezența prin emailuri de amenințare, un ONG din Republica Federală Germania care se prezintă ca o instanță de judecată. Astfel, mai mulți bloggeri din România precum și website-uri de știri au fost notificate cum că ar datora sute sau mii de euro pentru drepturi de autor asupra unor fotografii, chiar dacă acestea au făcut obiectul unor știri. Dacă ați primit mail de la COPYTRACK, și website-ul dvs. de știri reprezintă un domeniu găzduit în România, nu datorți nimic. COPYTRACK sunt o echipă de escroci, un grup infracțional organizat (potrivit legii române), deoarece uzurpă calitatea de instanță de judecată, organ de anchetă sau de mediator.
Nu semnați și nu confirmați nici un act de al lor, sunt escroci, nimic mai mult. Legea nr.8/1996 mai precis articolul 9 exclude de la protecția drepturilor de autor materialele care fac obiectul știrilor.
Din această cauză, un material fotografic care deja este în circulație de media de știri (a mai fost prezentat de un website ca știre) nu mai are protecție de drept de autor. Apoi, website-ul găzduit în România se bucură de protecția legii române sub toate aspectele. Invocarea Legii Federale Germane asupra dvs. nu este altceva decât o încercare de inducere în eroare. Este doar competența instanțelor României pentru faptele petrecute pe teritoriul său. Atenție la astfel de escroci precum COPYTRACK care continuă să invoce pretenii chiar și atunci când li se pune în vedere realitatea legii. Dacă totuși sunteți acționat în judecată de acești escroci, și instanțele germane dau câștig de cauză, o astfel de sentință va fi invalidată de instanța română în baza unei proceduri de CONTESTAȚIE LA EXECUTARE, instanța română desfințând executarea unei hotărâri contrare legii interne și va dispune inclusiv nerecunoașterea unei asemena hotărâri. Dar este greu de crezut că vreodată vreo instanță federală germană va extinde aplicarea legii germane pentru un alt teritoriu decât cel german, asupra altor cetățeni. Dacă observați că cei de la COPYTRACK insistă sau vă trimit asemena notificări de pretenii, soluția este simplă: plângere penală. FIiind cetățeni români, amenințați și șantajați de un ONG care uzurpă calitatea de instanță sau organ de investigații administrative, procurorii din România sunt competenți să ancheteze faptele unor cetățeni străini sau organizații străine asupra unor cetățeni români. Ori acțiunile COPYTRACK vizează tocmai acte materiale de nesocotire a art.9 din Legea nr. 8/1996, cu invocare de creanțe fictive, fapte aspru pedepsite cu închisoarea. Concluzionăm, privind prin spectrul legii din România, COPYTRACK GMBH sunt niște escroci, un grup infracțional organizat bazat pe șanta, falsj și infracțiuni economice.
Liderul acestui grup infracțional organizat prin care se invocă pretenții nereale (nesocotirea legii nr. 8/1996 și invocarea unor pretenții financiare) este numitul Marcus Schmitt. Acest individ, escroc de meserie, este beneficiarul direct al sumelor invocate drept datorii. Facem aceste afirmații pe deplin justificate deoarece, deși anunțați despre dispozițiile legii din România, COPYTRACK agasează cu „judecăți fictive” portalul ziardecluj.eu. În general ca mod de operare, în spatele acelei fotografii reclamate ca „purtătoare de drepturi de autor”, deși este material de știre, cu siguranță că se află un fotograf lefter dornic de îmbogățire fără justă cauză, dar care va primi o mică mică parte din pretenția invocată, restul banilor merg la escrocul principal și încă o parte din colectivul de escroci se prezintă drept „echipă de consultanță”. Vă sfătuim să anunați procurorii sau Poliția atunci când acești escroci din Germania vă abordează. Multe firme și fundații din Germania se folosesc de legea federală permisivă asupra acestor activități de uzurpare a calităților oficiale și înșeală, escrochează cetățeni cinstiți din lumea înreagă. COPYTRACK este o escrocherie, să nu cădeți în plasa lor, sunt doar niște privați iar nu o formă de autoritate iar locul lor este la închisoare, fiind pe deplin incidente dispozițiila art. 244 Cod Penal român.

 

Marius Leontiuc – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 192 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code