Flux-stiri

După valul de demisii masive, o nouă provocare lovește mediul de afaceri: „Marea Extenuare”. Ce trebuie să facă angajatorul

  • În timp ce se acordă atenţie detaliilor precum înălţimea scaunului sau modul de utilizare a cuptorului cu microunde, riscurile psihosociale rămân, adesea, umbrite în rândul angajatorilor din România.
  • După valul de demisii masive și fenomenul Quiet Quitting, o nouă provocare lovește mediul de afaceri: Marea Extenuare.
  • Suprasolicitarea, lipsa echilibrului între viața profesională și cea personală sunt câteva dintre cauze.

Managerii ar trebui să promoveze un mediu de lucru care încurajează odihna adecvată, activitatea fizică și gestionarea stresului pentru a susține bunăstarea generală a angajaților. După valul de demisii masive și fenomenul Quiet Quitting, o nouă provocare lovește mediul de afaceri: Marea Extenuare. The Great Exhaustion, cum mai este cunoscut fenomenul, este definit ca o perioadă în care angajații resimt un sentiment persistent de epuizare și lipsă de motivație față de munca lor. Suprasolicitarea, lipsa echilibrului între viața profesională și cea personală sunt câteva dintre cauze.

„Dorința angajatorului este ca afacerea să crească. Dacă angajatul nu stabilește limite clare între viața profesională și cea personală și nu se asigură că își acordă timpul destul pentru odihnă, relaxare, hrană, apă și tot tipul de activități care îi aduc bucurie în afara programului de lucru, noi vom avea un membru epuizat. Atât timp cât angajatul nu își organizează timpul și nu își prioritizează sarcinile, nu își stabilește obiective ”, a explicat Radu Leca, psiholog, la Aleph News.

Citește și

The post După valul de demisii masive, o nouă provocare lovește mediul de afaceri: „Marea Extenuare”. Ce trebuie să facă angajatorul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code