Flux-stiri

Eroare 500. Mai multe site-uri din întreaga lume nu mai funcționează corect

site-urisite-uri

  • Mai multe site-uri din întreaga lume nu mai funcționează: persoanele care au vizitat aceste site-uri au văzut mesaje de eroare în loc de paginile obișnuite.
  • Întreruperile sunt cauzate, se pare, de problemele întâmpinate de Cloudflare, un furnizor major de infrastructură de internet.
  • Platforma CLoudfare a declarat că a găsit sursa problemei și că a implementat o soluție.

Lipsa de acces la mai multe site-uri pare să fie rezultatul unor probleme la Cloudflare, un furnizor major de infrastructură de internet care alimentează o mare parte din web, relatează The Independent. Printre site-urile afectate se numără Discord, Shopify si DownDetector.

Multe site-uri se bazează pe instrumentele companiei pentru a furniza efectiv informațiile și materialele media către utilizatori, ceea ce înseamnă că problemele de la Cloudflare au afectat rapid alte site-uri, aparent fără legătură între ele. Persoanele care au vizitat aceste site-uri au văzut mesaje de eroare în loc de paginile obișnuite. „Utilizatorii care încearcă să ajungă la site-urile Cloudflare din regiunile afectate vor observa erori 500”, a precizat compania pe site-ul său.

La scurt timp după ce a anunțat problema, Cloudflare a declarat pe Twitter că a găsit sursa problemei și că a implementat o soluție pentru utilizatorii afectați. Odată implementată soluția compania a susținut că „monitorizează” orice alte probleme.

The post Eroare 500. Mai multe site-uri din întreaga lume nu mai funcționează corect appeared first on Aleph News.

potrivit alephnewsGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code