Anchete leontiuc Română

Exploziv ! Casă cu imigranți ilegali în plin centrul Timișoarei

La câțiva metrii de Secția 1 Poliție de lângă Gara de Nord, pe Bulevardul Republicii colț cu str. Anton Seiller, o casă monument istoric zace parcă abandonată. Numai că ce să vedem ! Surpriză. Casa adăpostește peste 100 de imigranți ilegali din Siria, Afganistan, Turkmenistan și India. Toți sunt frați de credință cu Raed Arafat, astfel încât la MAI a sosit un ordin care blochează orice anchetă în acest sens.

 

Mai multe tâlhării au avut loc în Timișoara cu autori necunoscuți. Mă îndreptam într-o zi spre o clinică, când surpriză în fața mea 10 indivizi atât de dubioși se strecurau prin această gaură la subsol.

Am încercat să mă uit, am văzut pe jos în subsol, numai gunoi, șobolani iar mai adânc niște urlete în limba pashto care mă îmbiau isteric să mă îndepărtez. Totul are loc cu deplina cunoștință a SRI și DIICOT care prin lipsa de reacție nu sunt doar tăinuitori. Îmi vine greu să cred că asemenea structuri nu au habar de ce se întâmplă acolo. Acolo se depozitează droguri, se produc orice infracțiuni posibile, autorii fiind fără cetățenie, practic inexistenți în evidențe, dar ocrotiți de un sistem slăbit de către influențele lui Arafat.
În interior noaptea se pot observa peste 100 de indivizi care ocupă casa ilegal, pentru că atitudinea Poliției și Guvernului constă în amendarea celor care nu poartă botnițe și opritoare de aer în timp ce structuri criminale extrem de periculoase cu teroriști se dezvoltă rapid chiar pe teritoriul țării noastre, de ce ? Pentru că au un complice care a asigurat consumarea resurselor cu portul măștii în căutarea lui Covid și prin aceasta blocarea eficienței structurilor poliției.

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 92 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete