Flux-stiri

Fiica lui Barack Obama își schimbă numele înainte de debutul la Hollywood. Ea va fi cunoscută drept Malia Ann

  • Decizia Maliei Obama reflectă o tendință des întâlnită în rândul copiilor celebrităților de la Hollywood.
  • Nicolas Cage a optat pentru un nume de scenă în locul numelui său de familie Coppola.
  • Malia Ann dezvăluie o explorare sinceră a durerii și a dorului în filmul ei „The Heart”.

Fiica fostului președinte al Statelor Unite, Barack Obama, își dorește o carieră în cinematografie. Primul film scris și regizat de ea, „The Heart”, a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Sundance.  În încercarea de a se detașa de numele sonor al părinților ei, deoarece și mama ei, Michelle Obama, este o personalitate și autoare recunoscută la nivel mondial, Malia a ales să-și spună Malia Ann (așa cum este numele ei mijlociu).

Barack și Michelle au intrat și ei în industria cinematografică, atunci când au lansat, în 2018, compania Higher Ground Productions, cu scopul de a spune povești care să inspire, dar care să-i și distreze pe oameni; „Leave de World Behind” este unul dintre proiectele de succes care a fost făcut de casa lor de producție.

Decizia Maliei Obama reflectă o tendință des întâlnită în rândul copiilor celebrităților de la Hollywood. Nicolas Cage a optat pentru un nume de scenă în locul numelui său de familie Coppola, sau pe Angelina Jolie, care a ales să renunțe la numele de familie Voight.

Malia Ann dezvăluie o explorare sinceră a durerii și a dorului în filmul ei „The Heart”. Povestea îl urmărește pe Joshua (interpretat de Tunde Adebimpe) în timp ce traversează complexitatea pierderii după moartea bruscă a mamei sale. Joshua pornește într-o călătorie de auto-descoperire, întâlnind oameni care reflectă prezența mamei sale în timp ce încearcă să îndeplinească dorința finală a mamei sale și păstrând sentimente tăcute.

Citește și

The post Fiica lui Barack Obama își schimbă numele înainte de debutul la Hollywood. Ea va fi cunoscută drept Malia Ann appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code