Flux-stiri

FOTO. Cum arată tiny homes pliabile. Casele pot fi asamblate în mai puțin de 8 ore

  • Hapi Homes folosește structuri prefabricată pentru a construi case pliabile la prețuri începând cu 50.000 de dolari.
  • Clienții pot alege din 16 modele de clădiri, proiectate de ingineri și arhitecți independenți.
  • Compania oferă și 16 modele nepliabile. Acestea costă între 24.000 și 234.000 de dolari.

Compania imobiliară newyorkeză Hapi Homes folosește un proces de structuri prefabricată pentru a construi case pliabile, cu suprafețe cuprinse între 180 de metri pătrați și 1.600 de metri pătrați, scrie Insider.

Clienții pot alege din 16 modele de clădiri disponibile – proiectate de ingineri și arhitecți independenți – pe care Hapi Homes le folosește pentru a ghida construcția cadrelor, a panourilor și a podelelor. După ce aceste piese sunt construite într-o fabrică, în aproximativ 30 de zile, sunt transportate la locația finală, unde un constructor poate asambla materialele în câteva ore.

Compania oferă și 16 modele nepliabile. Acestea costă între 24.000 și 234.000 de dolari.

Până în prezent, compania a construit și instalat 12 unități, iar alte 12 sunt în curs de producție, a declarat cofondatorul și directorul general Mohamed Ahmed. Compania este negociază cu dezvoltatori și hotelieri, a adăugat Ahmed, și intenționează să construiască „câteva sute” în acest an.

Citește și

The post FOTO. Cum arată tiny homes pliabile. Casele pot fi asamblate în mai puțin de 8 ore appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code