Flux-stiri

FOTO. Cum s-a îmbrăcat Margot Robbie la Globurile de Aur? Actrița a ales o ținută inspirată de Barbie

  • Duminică, 7 ianuarie, vedeta filmului regizat de Greta Gerwig a sosit pe covorul roșu într-o rochie roz aprins cu paiete de la Armani.
  • În timp ce vorbea cu Marc Malkin pe covorul roșu, Robbie a dezvăluit că look-ul a fost inspirat de păpușa Superstar Barbie din 1977. 
  • . Robbie a dezvăluit, de asemenea, că se simte ca Superstar Barbie la gala de premiere.

Margot Robbie a demonstrat că este în continuare regina vestimentației inspirate de Barbie cu look-ul ei în nuanțe de roz pentru Globurile de Aur 2024, scrie The Independent.

Duminică, 7 ianuarie, vedeta filmului regizat de Greta Gerwig a sosit pe covorul roșu într-o rochie roz aprins cu paiete de la Armani, pe care a asortat-o cu o eșarfă din plasă într-o nuanță similară de roz. În timp ce vorbea cu Marc Malkin pe covorul roșu, Robbie a dezvăluit că look-ul a fost inspirat de păpușa Superstar Barbie din 1977.

„Ce te-a făcut să te hotărăști să porți roz astăzi?”, a întrebat-o în glumă Malkin pe Robbie, care este nominalizată la Globul de Aur pentru actriță într-un film muzical sau de comedie pentru rolul său de păpușă iconică.

Ca răspuns la întrebare, Robbie a spus: „Nu știu, pur și simplu m-am trezit și m-am gândit că poate ar fi potrivit în această seară. Aceasta este Armani și este Superstar Barbie din 1977″. Robbie a dezvăluit, de asemenea, că se simte ca Superstar Barbie la gala de premiere.

În timpul interviului de pe covorul roșu, Robbie a reflectat, de asemenea, asupra a ceea ce a însemnat pentru ea să vadă „marea de oameni îmbrăcați în roz” la proiecțiile din cinematografe ale filmului. vA fost un sentiment atât de sălbatic și nu am mai văzut o astfel de experiență comună la cinematograf de când eram copil”, a adăugat ea.

Aceasta nu este prima dată când Robbie se bazează pe istoricul de invidiat al modei Barbie pentru look-urile sale de covor roșu. În timpul turneului de presă pentru film, Robbie a purtat mai multe ținute inspirate de Barbie două ținute Versace personalizate inspirate de ansamblul „Day to Night” al păpușii Mattel din 1985 și o minivestire cu dungi albe și negre de la Hervé Léger, pe care a purtat-o ca un omagiu adus primei păpuși Barbie, care a fost lansată în 1959.

Citește și

The post FOTO. Cum s-a îmbrăcat Margot Robbie la Globurile de Aur? Actrița a ales o ținută inspirată de Barbie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code