Flux-stiri

FOTO. Neom dezvăluie Norlana, orașul de iahturi pe coasta din Golful Aqaba

  • Orașul este creat de către arhitecții și designerii de la 10 Design.
  • Orașul va fi construit în partea de nord-vest a Arabiei Saudite.
  • Accentul se va pune pe latura sportivă a orașului.

Megadezvoltarea saudită Neom a dezvăluit orașul Norlana, care înconjoară un port de agrement în Golful Aqaba. Orașul este proiectat de studioul de arhitectură 10 Design.

Planificat pentru 3.000 de locuitori, orașul va fi construit ca parte a unui grup de dezvoltări planificate în Golful Aqaba, în nord-vestul Arabiei Saudite, în cadrul proiectului Neom.

În cadrul acestui proiect, accentul se va pune pe sport. Alături de portul de agrement, dezvoltarea va include un teren de golf cu 18 găuri, un club ecvestru și un club de tenis.

„Ideea de unitate și comunitate a fost cu noi de-a lungul civilizației umane. Aceasta este și esența orașului Norlana. Norlana reprezintă cel mai rafinat ansamblu de comunități, o destinație de lux de clasă mondială. În Norlana, totul se concentrează pe a pune oamenii pe primul loc”, a declarat unul dintre arhitecți pentru Dezeen.

Citește și

The post FOTO. Neom dezvăluie Norlana, orașul de iahturi pe coasta din Golful Aqaba appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code