Flux-stiri

Globurile de Aur: Belfast și The Power of the Dog pe primele locuri în topul premiilor

  • Acestea sunt primele la nominalizările pentru Globul de Aur.
  • Ceremonia din ianuarie nu va fi difuzată din cauza lipsei de diversitate din rândul votanților.
  • Sir Kenneth Branagh are două nominalizări pentru filmul Belfast.

Filmul autobiografic Belfast al lui Sir Kenneth Branagh și The Power of the Dog, un western cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, sunt printre primele la nominalizările pentru Globul de Aur, care au stârnit controverse. Cele două filme candidează pentru șapte premii fiecare, inclusiv pentru cel mai bun film dramatic.

Globurile de Aur sunt, de obicei, cele mai mediatizate premii cu excepția Oscarurilor, dar ceremonia din ianuarie nu va fi televizată. Rețeaua de televiziune NBC a renunțat la ea după o serie de dezvăluiri, inclusiv lipsa de diversitate în rândul votanților.

La începutul acestui an a fost dezvăluit faptul că niciunul dintre cei 87 de membri ai organizației secrete din spatele premiilor – Asociația presei străine de la Hollywood (HFPA) – nu era de culoare. Componența și regulile HFPA au fost revizuite, dar rămâne de văzut dacă vreunul dintre nominalizații din acest an se va retrage ca urmare a controversei.

Sir Kenneth Branagh are două nominalizări pentru „Belfast”, o povestire în alb-negru a copilăriei sale din Irlanda de Nord – pentru cel mai bun regizor și cel mai bun scenariu – în timp ce vedetele sale, printre care Caitriona Balfe și Jamie Dornan, sunt de asemenea recunoscute.

Cumberbatch și colega sa de scenă Kirsten Dunst sunt nominalizați pentru premii de interpretare pentru filmul Netflix „The Power of the Dog”, în timp ce Jane Campion îl va înfrunta pe Sir Kenneth pentru scenariu și regie.Alte nume mari care vor fi nominalizate pentru premii de interpretare sunt Will Smith pentru rolul tatălui lui Venus și Serena Williams în King Richard, Kristen Stewart pentru rolul Prințesei Diana în Spencer și Lady Gaga pentru House of Gucci.

The post Globurile de Aur: Belfast și The Power of the Dog pe primele locuri în topul premiilor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code