Braking News Română

Guvernul Dăncilă a picat, moţiunea de cenzură a trecut

Politica de la Bucureşti are rezultate dezastroase, astfel încât cel mai performant guvern al României a fost demis prin moţiune de Parlament.
Pentru Transilvania această situaţie ar trebui să fie cel mai îngrijorător semnal pentru viitor la chiar 100 de ani de la alipirea sa la România.

Pentru mulţi România a devenit un loc prea nesigur, pentru Transilvania şi Banat acest moment trebuie să constituie o reflexie profundă.

Guvernul Dăncilă, deci a fost demis de plenul Parlamentului de la Bucureşti, care a aprobat joi moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi „pentru” și cinci „împotrivă”. Votul a fost secret, cu bile. Pentru a trece moțiunea de cenzură erau necesare 233.
Moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 238 de voturi.

Marius Leontiuc

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
a absolvit Bacalaureat in 1998 la Liceul Ion Mincu Timisoara -1998 detine atestat de proiectant tehnic in Constructii -2005 devine prezbiter Baptist -2006 devine cler protestant -2011 absolvent ID Arhitectura AIW Viena -2018 absolvent Competente Antreprenoriale la Bethany -2019 absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi -2019 absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 absolvent HTML promoter la SOLOLEARN -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara -2019 admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com
Loading...
intra pe Ziarul Anunturilor


NEWSNET

error: Content is protected !! contact leontiucmarius@gmail.com
%d blogeri au apreciat: