Flux-stiri Afaceri Economice turism

Investiție de 10 milioane de Euro în turism, județul Vâlcea


Doi antreprenori – Nicu Hagi­vreta şi Alessio Karkhi – dezvoltă un proiect de 10 milioane de euro în zona Horezu, proiect de turism ce va cuprinde 74 de vile cu două, trei şi patru camere şi un hotel.

Investitorii sunt Nicu Hagi­vreta, care până în 2017 a deţinut 50% din Dent Estet, cea mai mare reţea locală de clinici stomalogice, şi Alessio Karkhi, care şi-a pus amprenta pe mai multe proiecte rezidenţiale din Capitală.

Proiectul Murotti Valley va fi amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri) din judeţul Vâlcea. Prima fază a proiectului presupune investiţii de 10 milioane de euro şi va include construcţia a 74 de vile cu două, trei şi patru camere, care vor fi finalizate în primul trimestru din 2021 (39 de unităţi) şi la finalul lui 2021 (35 de unităţi), precum şi a unui hotel, potrivit datelor transmise de reprezentanţii SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Hits: 78

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete