Flux-stiri

Irlanda și Cehia votează începând de astăzi. Care sunt principalele teme ale campaniei electorale

  • Temele de campanie în Irlanda sunt migrația, condițiile de locuit și nivelul de trai.
  • Fosta aripă politică a IRA, Sinn Fein a scăzut mult în sondaje față de rezultatele bune din 2020.
  • Principalele teme de campanie din Cehia sunt sprijinul pentru Ucraina și migrația ilegală din Orientul Mijlociu.

Azi dimineață a început votarea în Irlanda și Cehia. Și în Irlanda alegerile sunt comasate, cele locale cu europarlamentarele, și se pune capăt unei istorii de 800 de ani într-un oraș irlandez. Atât în Cehia, cât și în Irlanda, un subiect intens dezbătut este imigrația ilegală.

Irlanda este o țară cu o istorie complexă. Care sunt aspectele importante ale alegerilor de acum?

Principalele teme ale campaniei sunt migrația ilegală din Orientul Mijlociu, condițiile de locuit și costuri precum inflația și nivelul de trai. Din acest an, primarul unui oraș va fi ales în mod direct de către locuitori, după 800 de ani. O mare întrebare este ce se va întâmpla cu Sinn Fein care a scăzut foarte mult în sondaje, dar care a fost foarte populară în anii trecuți.

Cehia alege „doar” europarlamentari, care sunt principalele teme ale campaniei electorale?

În Cehia, o temă importantă este prijinul pentru Ucraina, dar și migrația. Cehia este angajată în sprijinirea Ucrainei împotriva Rusiei.

The post Irlanda și Cehia votează începând de astăzi. Care sunt principalele teme ale campaniei electorale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Barabas Balazs


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code