Flux-stiri

Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid. Cine l-a convins pe fotbalist să plece de la PSG

  • Kylian Mbappe ajunge în sfârșit la Real Madrid.
  • Transferul a fost finalizat după o serie de negocieri complexe.
  • Florentino Pérez a jucat un rol crucial în încheierea tranzacției.

Mbappe își vede visul cu ochii. Francezul poate să joace în sfârșit la echipa lui de suflet. Real Madrid a reușit în sfârșit să îl ia pe Kylian Mbappe de la PSG, după ani de încercări. Transferul a fost confirmat aseară spre entuziasmul general al fanilor madrileni.

Cum a decurs transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Procedura a început în ianuarie 2024, cu o serie de întâlniri la complexul Valdebebas. Florentino Perez a decis să facă o ultimă încercare de a-l aduce pe Mbappe, oferindu-i un contract de șase sezoane cu un bonus de 130 de milioane de euro și un salariu anual de 26 de milioane de euro. Perez a fost în contact constant cu Mbappe, iar negocierile finale au fost desfășurate în secret pentru a proteja jucătorul.

Odată cu venirea lui Mbappé, Florentino Pérez reeditează epoca galactică în care fotbaliști precum Figo, Zidane, Beckham și Ronaldo au fost colegi de echipă. Acum, Mbappé (cu o valoare de piață de 180 de milioane de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt) se alătură lui Bellingham (tot 180 milioane) și Vinicius (150). Trei dintre cei mai scumpi patru jucători de pe planetă joacă acum pe un Santiago Bernabéu remodelat din temelii.

Care au fost momentele dificile în realizarea acestui transfer

Unele figuri de la Madrid erau sceptice, temându-se de o posibilă respingere și de impactul financiar. De asemenea, au existat preocupări privind atmosfera din vestiar, deoarece Mbappe ar fi cel mai bine plătit jucător. Unii credeau că echipa putea continua să performeze bine fără el, având deja jucători tineri talentați precum Endrick. Cu toate acestea, Perez a considerat că aducerea lui Mbappe va ridica profilul clubului și va aduce venituri suplimentare din marketing.

Fotbalistul francez și-a mărturisit sentimentele pe rețele sociale: „Un vis devenit realitate. Sunt foarte fericit și mândru că fac parte din clubul visurilor mele. Hai Madrid!”.

Ce cred fanii și restul echipei

Vinicius și Marcelo au fost printre primii care au reacționat la anunțul oficial. Vinicius a publicat un ‘Tic tac’, motto-ul pe care l-au susţinut zvonurile despre semnare. Marcelo a fost mai mult decât optimist cu privire la viitor: „Vine al 16-lea… Oh, Madridul meu”.

Sosirea lui Mbappe la Real Madrid este așteptată cu mare entuziasm de fani, mai ales după câștigarea celei de-a 15-a Champions League. Mbappe va adăuga valoare unui lot deja plin de talente tinere și va aduce un plus de spectacol. Transferul său este văzut ca o mișcare strategică pentru viitorul clubului, consolidându-i poziția în fotbalul mondial. Fanii așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Mbappe în faimosul echipament alb al Madridului.

The post Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid. Cine l-a convins pe fotbalist să plece de la PSG appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Damian Felix


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code