Flux-stiri

Percheziţii ale DGA la sediul Poliţiei Locale Sector 1. Clotilde Armand: Fosta echipă care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată

  • Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie.
  • Potrivit sursei citate, toţi cei vizaţi de ancheta ofiţerilor anticorupţie au fost suspendaţi imediat din funcţii.
  • Clotilde Armand: Fosta echipă care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie. Sunt vizate trei persoane care au ca atribuţii realizarea de verificări la cluburi, terase şi comercianţii din pieţe.

„Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, în această dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie. Sunt vizaţi trei poliţişti locali din cadrul Compartimentului Control Activităţi Comerciale care au ca atribuţii realizarea de verificări la cluburi, terase, comercianţii din pieţe etc, cu precădere la teresele situate în Parcul <Regele Mihai I>, precum şi la cele din zonele Floreasca, Dorobanţi şi Calea Victoriei”, anunţă Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Potrivit sursei citate, toţi cei vizaţi de ancheta ofiţerilor anticorupţie au fost suspendaţi imediat din funcţii.

„Fosta echipă din administraţia PSD – PNL care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată. Reamintesc că săptămâna trecută ofiţerii DGA au ridicat 12 poliţişti locali suspectaţi că ar fi luat mită – în urma unei plângeri venită din partea mea. Aşa se reformează instituţiile publice”, declară primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

The post Percheziţii ale DGA la sediul Poliţiei Locale Sector 1. Clotilde Armand: Fosta echipă care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Gabriel Pecheanu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code