Flux-stiri

Mai mulți activiști cer celor de la Facebook să integreze relațiile „poliamoroase” în platformă

  • Asociațiile de acitiviști cer ca fiecare utilizator al Facebook să aibă „dreptul de a specifica toți partenerii săi de dragoste și intimi, fără limită„, prin enumerarea numelor acestora în statusul de iubire.
  • În prezent, Facebook are deja opțiunea „relație deschisă”.
  • În 2017, 20% dintre relațiile americanilor erau non-monogame.

Unde-s mulți, iubirea crește și îi determină pe împătimiții de relații amoroase să schimbe regulile Facebook.

Organizațiile care susțin relațiile cu mai mulți parteneri le cer celor de la Facebook să bage opțiunea „poliamor” la statusul relației.

Acum – conform regulilor platformei – utilizatorii pot bifa o singură persoană cu care sunt într-o relație sau pot alege opțiunea „relație deschisă”.

Însă asta nu e suficient pentru cei care își împart inima cu mai mulți parteneri. Poliamoroșii vor ca platforma să le permită să-și precizeze toți partenerii, fără să fie limitați. 20% dintre relațiile americanilor erau non-monogame, în 2017.

Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat că societatea studiază cererea asociațiilor pentru ca utilizatorii să poată stabili o listă nelimitată de soți.

The post Mai mulți activiști cer celor de la Facebook să integreze relațiile „poliamoroase” în platformă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnewsGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code