Flux-stiri

Messi a cumpărat o nouă casă în Miami. Vila are 8 dormitoare și o piscină

  • Lionel Messi cumpără un conac de aproape 10,8 milioane de dolari pe malul mării, într-o suburbie din sudul Floridei.
  • Casa din Fort Lauderdale, Florida, are 8 dormitoare, un garaj pentru trei mașini și o piscină.
  • Conacul se află la aproximativ 15 minute cu mașina de Stadionul DRV PNK (pronunțat „Drive Pink”), unde joacă în prezent Inter Miami a lui Messi.

Lionel Messi cumpără un conac de aproape 10,8 milioane de dolari pe malul mării, într-o suburbie din sudul Floridei, după ce un contract de succes l-a atras pe superstarul fotbalului în SUA, scrie revista Fortune.

Achiziția a fost gestionată de o firmă legată de Alfonso Nebot Armisen, care ajută la gestionarea investițiilor lui Messi, potrivit înregistrărilor publice. Casa, cu o dimensiune de 975 de metri pătrați, din Fort Lauderdale, Florida, are 8 dormitoare, un garaj pentru trei mașini și o piscină, potrivit unui comunicat. Proprietatea s-a vândut anterior pentru 9 milioane de dolari în mai 2022.

Conacul se află la aproximativ 15 minute cu mașina de Stadionul DRV PNK (pronunțat „Drive Pink”), unde joacă în prezent Inter Miami a lui Messi.

Messi s-a alăturat echipei la începutul acestui an într-un acord decisiv pentru fotbalul american. Superstarul argentinian și-a pus deja amprenta, conducând Inter Miami la o victorie în Champions League, aducând noi sponsori și vânzând jocurile în câteva minute.

Messi deține alte case în zona Miami, inclusiv un apartament cu un etaj de 7,3 milioane de dolari în Sunny Isles Beach.

Citește și:

The post Messi a cumpărat o nouă casă în Miami. Vila are 8 dormitoare și o piscină appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Radu Elena


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code