stiinta

O companie vrea să plătească o persoană pentru a viziona 13 filme de groază. Suma pe care o va achita

O companie financiară va plăti 1.300 de dolari unei persoane pentru a viziona 13 filme de groază cu scopul de a afla cât de mare trebuie să fie bugetul unei astfel de pelicule pentru a induce starea de frică în timpul vizionării.

FinanceBuzz vrea  să angajeze pe cineva care să-și analizeze ritmul cardiac în timpul filmului de groază. Persoana va urmări, în octombrie, 13 dintre cele mai înspăimântătoare pelicule horror realizate vreodată și își va monitoriza ritmul cardiac folosind Fitbit, a declarat compania, citată de CNN.

„Noi, cei de la FinanceBuzz, murim de nerăbdare să știm dacă filmele de groază cu bugete ridicate produc sperieturi mai puternice decât cele cu bugete reduse. Ne veți ajuta să descoperim dacă bugetul unui film are impact și poate induce frica, purtând un Fitbit pentru a vă monitoriza ritmul cardiac, în timp ce veți urmări 13 filme de groază”, mai precizează compania.

Filmele de groază care trebui vizionate de persoana angajată

Persoana aleasă va trebui să vizioneze, între 9 și 18 octombrie, filmele „Saw,” „Horror Amityville,” „A Quiet Place,” „A Quiet Place Part 2,” „Candyman”, „Insidious,” „The Blair Witch Project,” „Sinister,” „Get Out,” „The Purge,” „Halloween (2018),” „Paranormal Activity” și „Annabelle.”

FinanceBuzz îi va oferi persoanei care va viziona filmele un emițător Fitbit, împreună cu 1.300 dolari și un card cadou cu 50 de dolari pentru a acoperi costurile de închiriere pentru filmele alese.

Cei interesați trebuie să completeze un formular și să-l trimită companiei până pe 26 septembrie, iar FinanceBuzz va desemna câștigătorul până la 1 octombrie.

Citește și:

Trei scenarii de filme de groază care au avut loc în realitate, dar care au fost şterse din cărţile de istorie

Top 10 cântece din filme care au marcat istoria muzicii

10 filme japoneze de groază pe care nu trebuie să le vezi sub nicio formă singur

Articolul O companie vrea să plătească o persoană pentru a viziona 13 filme de groază. Suma pe care o va achita apare prima dată în Descopera.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editorGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete