Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD. Invitat: Dacian Cioloș, co-președinte USR PLUS, duminică, de la ora 20.00, pe Aleph News

OFF/ON THE RECORD. Invitat: Ion Dragne, decanul Baroului București, vineri, de la ora 19.00, pe Aleph NewsOFF/ON THE RECORD. Invitat: Ion Dragne, decanul Baroului București, vineri, de la ora 19.00, pe Aleph News

Coaliția nu mai există, guvernarea României este blocată de congresele partidelor de dreapta și de luptele interne pentru putere, dar liderii coaliției promit separat că dacă renunță celălalt – se împacă.

Dacian Cioloș, co – președinte al USR PLUS îți vorbește despre rolul Președintelui României în conflictul din coaliție, de războiul succesiunii lui Klaus Iohannis și de condițiile în care USR PLUS s-ar întoarce la guvernarea României.

Despre situațiile tensionate din Coaliție, despre reformele eșuate, despre opțiunea USR PLUS – rămâne la Putere sau intră în Opoziție, despre renegocierea ministerelor, despre balamucul constituțional din Parlamentul României, despre istoricul lui Florin Cîțu în SUA, despre cum arată „festivalul democrației” în USR PLUS și candidatul la Președinția României al USR PLUS, afli de la Dacian Cioloș, duminică, de la ora 20.00, în emisiunea Off/On The Record, pe Aleph News.  

The post OFF/ON THE RECORD. Invitat: Dacian Cioloș, co-președinte USR PLUS, duminică, de la ora 20.00, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code