Stiri din Austria

Omicron este acum dominantă în Austria: astăzi se discută despre noi reguli la summit-ul Corona

Varianta contagioasă Omicron a coronavirusului este acum dominantă în Austria. Summit-ul corona de azi ar putea aduce acum noi reguli.

Mutantul extrem de contagios Omicron este deja varianta predominantă a coronavirusului în Austria. Asta reiese din cifrele preliminare de la sfârșitul anului. La summit-ul corona de marți, acum ar putea fi decise noi restricții.

Omicron în Austria: varianta este acum dominantă

La sfârșitul anului, în Austria au fost numărate mai multe cazuri Omicron decât cazuri Delta, potrivit datelor actualizate luni ale Agenției pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit).

În ultima săptămână calendaristică a anului 2021, au fost detectate 4360 de cazuri Omicron și 2915 cazuri Delta.

Agenția a subliniat că înregistrările cu întârziere sunt încă așteptate pentru săptămâna 52 calendaristică. În plus, secvențierea, mai ales în afara capitalei Viena, este doar un eșantion.

În general, numărul de noi infecții în Austria a crescut recent din nou semnificativ: incidența de șapte zile a crescut de la 170 la aproximativ 260 de cazuri la 100.000 de locuitori în câteva zile.

Austria, situația coronavirus la începutul anului: mai puține teste, mai multe noi infecții

Summit-ul Corona în Austria: vor fi noi reguli?

În timpul vacanței sale, cancelarul Karl Nehammer a anunțat următorul summit Corona. Experții de la coordonarea crizei corona GECKO se vor întâlni marți, relatează oe24.at. La întâlnire se va discuta despre măsurile care trebuie luate din cauza răspândirii variantei omicron.

Din cauza numărului tot mai mare de infecții cauzate de varianta Omicron, comisia GECKO se așteaptă la „schimbări foarte rapide”. Ar putea fi adoptate noi restricții.

Comisia va discuta apoi rezultatele deliberărilor cu liderii landurilor și cu guvernul, joi. Noi reguli ar putea fi anunțate joi.

The post Omicron este acum dominantă în Austria: astăzi se discută despre noi reguli la summit-ul Corona appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code