Flux-stiri

Orban recunoaște că Iohannis nu îl mai vrea la șefia PNL și vorbește despre implicarea serviciilor în alegerile interne

klaus iohannis si ludovic orban in sedinta de guvernklaus iohannis si ludovic orban in sedinta de guvern

  • Ludovic Orban a recunoscut, duminică seară, că președintele Klaus Iohannis nu a mai vrut ca el să conducă PNL.
  • Președintele PNL a vorbit și despre implicarea serviciilor secrete în alegerile interne din partid.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă înlocuirea sa din fruntea PNL este planul partidului sau preşedintelui Klaus Iohannis, iar el a răspuns că „Și, și”.

„Nu am susținut sintagma statul paralel, care e o sintagmă foarte largă. Sigur că societatea civilă trebuie să fie permanent în gardă. Se știe că oameni care lucrează în structuri care nu se desfășoară în plină lumină publică, la vedere, pot să-și depășească competențele și să influențeze decizii în zone în care nu au voie să intervină. Din punctul meu de vedere serviciile nu au ce să caute în administrație, justiție, în zona economică sau privată, sau în media”, a spus Ludovic Orban, la B1.

„Am uitat să zic că serviciile secrete nu au ce să caute în partide. E foarte greu să demonstreazi că există intervenții de la un serviciu secret. De regulă acțiunile nu se desfășoară la vedere. Se desfășoară la zona invizibilă. Sunt o serie de lucruri care mi-au pus serioase semne de întrebare la aceste alegeri din PNL”, a mai spus președintele PNL.

The post Orban recunoaște că Iohannis nu îl mai vrea la șefia PNL și vorbește despre implicarea serviciilor în alegerile interne appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code