Breaking News Flux-stiri leontiuc Religie

Papa Francisc susține homosexualitatea și LGBT. O profeție biblică s-a împlinit cu această ocazie

Una din profețiile misterioase ale Bibliei se împlinește prin actul suveranului pontif, care prin gestul său a dovedit că toate scrierile lui Martin Luther despre Roma sunt fără tăgadă reale, exacte și de neclintit.
Într-o declarație istorică, în contradicție cu aparenta poziție a Bisericii Romano-Catolice, Papa Francisc s-a declarat în favoarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

“Homosexualii sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat ori să sufere din această cauză”, a declarat Suveranul Pontif, într-un documentar difuzat miercuri în Italia.

Papa a precizat că va susține adoptarea unei legi a parteneriatului civil.

Declarațiile contrazic poziția oficială a Vaticanului și a predecesorilor săi. Este însă vorba de declaraţii neoficiale, dat fiind că nu au fost făcute “ex cathedra”.

Biblia vorbește în Evanghelia Sfântului Apostol Matei la cap. 24 despre ciumi și despre urâciunea pustiirii, care înseamnă urâciunea celor care nu se înmulțesc. Vaticanul a fost numit multă vreme Cetatea Sfântă, fiind un stat guvernat de biserică. Biserica de la Vatican însă ani de zile a făcut ceea ce Dumnezeu a stabilit prin poruncă să nu facem „să nu ucizi” și a omorât milioane de oameni exact ca islamismul de astăzi. Zilnic islamul ucide creștini pentru simplul motiv că cei vizați sunt creștini.

În scrierile Biblice, homosexualitatea este un păcat prin care nu doar că s-ar comite „o urâciune” ci potrivit Bibliei este un act de contestare a voii suverane a lui Dumnezeu care a creat bărbatul să iubească femeia iar femeia să iubească bărbatul. Homosexualii nu se simt 100% bărbați sau contestă orientarea fixată de această înțelegere a Bibliei, astfel încât față de cele enunțate în Biblie ei se află într-un păcat cardinal – aceasta ar fi concluzia celor enunțate în cartea Levitic 18:22.

Asta nu înseamnă că din punct de vedere civil ei nu au drepturi, dimpotrivă nimeni și nimic nu ne permite să le alterăm dreptul civil. AVem obligația ca cetățeni să respectăm orice cetățean indiferent de orientarea sa sexuală și nu avem nici dreptul și nici mandatul de a urâ astfel de persoane. Hristos s-a jertfit inclusiv pentru ei și așteaptă de la ei și de la noi pocăința.

„Sfârștul” de care vorbește Dumnezeu Isus citat de sfântul apostol Matei capitolul 24 nu este cel al lumii ci cel al lucrării Evangheliei. Versetul 14 din Matei 24 spune așa citând pe Dumnezeu Isus „Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.

A fost primul an din istoria lumii de după Egipt în care am celebrat Pesah sau Paștele în case sub restricții stabilite în toate țările de demnitari decidenți și niciunul creștin. La noi în țară cel care a fost motorul deciziei este vădit într-un cult care în alte țări execută creștinii. Dar în același an paradele și manifestațiile pro LGBT erau libere fără restricții. Victoria de exemplu a partidului militant LGBT la Timișoara a fost sărbătorită în noaptea alegerilor de adepții acestuia fără măști și fără „distanță socială” și nimeni nu a aplicat vreo amendă. Dar bisericile penticostale erau executate de poliție cu amenzi la Moșnița pentru că au îndrăznit să boteze, și pastorul Nelu Filip amendat și el pentru că a îndrăznit să vestescă Evanghelia și asta l-a înfuriat rău pe islamistul din MAI. MAI și Guvernul au emis un act mai restrictiv în care expres sunt interzise mesele de după botez și nunțile. Dar, veți vedea la sfintele alegeri că nu va fi nici o problemă pentru cei ce vor celebra noua ordine mondială instalată și în România. Pentru că voturile noastre din nou vor fi scoase în saci, arse sau aruncate și totul va fi în ordine.

Semnalul vine de unde ne-am aștepta cel mai puțin. Astfel s-a împlinit profeția biblică de la versetul 15 din Matei cap. 24 „De aceea , când veţi vedea urâciunea pustiirii, despre care a vorbit prorocul Daniel , aşezată în Locul Sfânt – cine citeşte să înţeleagă! ”.

Probabil că Evanghelia a ajuns deja la foarte multe persoane, la foarte mulți oameni și se apropie să fie auzită de toți, dar prea puțini o acceptă. Este ajunul sfârșitului lucrării Evangheliei, ne apropiem de un moment de colaps al omenirii. Nu ciumile, nu Covid este necazul cel mare, dar vom vedea în curând că avem de a face cu un necaz al omenirii enorm, potrivit a cestei profeții care iată acum s-a mai împlinit cu un segment al său.Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 178 times, 1 visits today)

Hits: 222

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete