- Persoanele cu IQ mare evită să tragă concluzii pripite.
- Studiul a fost făcut pe 650 de persoane.
- Coeficientul de inteligență diferă de la o persoană la alta și de la o țară la alta.
Spune-mi ce IQ ai ca să-ți spun cât de repede rezolvi problemele.
Paradoxal, persoanele care au un IQ mai mare rezolvă situațiile dificile din viață sau de la muncă mai greu decât persoanele cu un coeficient de inteligență mai mic. Motivul? Sunt mai atente și evită să tragă concluzii pripite.
Iar când scoți impulsivitatea din ecuație te alegi și cu răspunsul corect, arată un studiu făcut pe 650 de persoane. Situația e întâlnită însă doar în cazul problemelor complicate, precizează cercetătorii.
Coeficientul de inteligență nu doar că diferă de la o persoană la alta, ci și de la o țară la alta. Coreea de Sud are cel mai mare IQ mediu din lume, 107, arată un studiu făcut pe 1.700.000 de persoane din întreaga lume, anul trecut. Pe următoarele locuri sunt China, Iran, Japonia și Singapore cu un IQ de 106. În România oamenii au un coeficient de inteligență mediu de 96, iar în Republica Moldova media este de 97.
The post Persoanele care au un IQ mai mare rezolvă probleme mai greu. În România oamenii au un coeficient de inteligență de 96 appeared first on Aleph News.
potrivit alephnews
Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Rus Ana Maria
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.