Flux-stiri Anchete video

REȘIȚA: Poliţist român, filmat când stă cu genunchiul pe gâtul unui bărbat, asemeni cazului George Floyd

Un poliţist din Reşiţa a fost filmat în timpul unei intervenţii când stă cu genunchiul pe gâtul unui bărbat întins la pământ, asemeni cazului american „George Floyd”. Un poliţist din Reşiţa a fost filmat în timpul unei intervenţii când stă cu genunchiul pe gâtul unui bărbat întins la pământ, asemeni cazului american „George Floyd”. Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a declanşat o anchetă, arătând că există „toleranţă zero” faţă de astfel de fapte.

Poliţia Română susţine că la nivelul instituţiei „se manifestă toleranţă zero faţă de orice încălcare a legii”, indiferent de calitatea persoanelor şi se vor dispune măsuri în consecinţă, de fiecare dată când vor fi constatate abateri de la prevederile legale.

Reprezentanţii IPJ Caraş Severin au declarat că în 20 mai, pe raza municipiului Reşiţa s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui poliţist din cadrul instituţiei.

La faţa locului au fost dirijate de urgenţă echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa.

Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulţimea adunată lângă perimetrul accidentului.

„Având în vedere numărul mare de oameni strânşi la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului şi degenerării situaţiei, poliţiştii au acţionat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict”, au precizat reprezentanţii IPJ Caraş Severin.
Acestea au fost îndepărtate din mulţime şi conduse la sediul poliţiei pentru luarea măsurilor legale.
Conducerea IPJ Caraş-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor în acest caz, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale.

În imaginile de la intervenţie apărute în spaţiul public se vede cum un poliţist stă cu genunchiul pe gâtul unui bărbat întins la pământ, acesta fiind ulterior ridicat de mai mulţi poliţişti, trântit pe capota unei maşini şi încătuşat.
Americanul George Floyd a murit după ce un poliţist a stat cu genunchiul pe gâtul său mai multe minute, pentr a-l imobiliza. Cazul a dus la proteste de amploare anti-rasism în toată lumea.
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii
(Visited 3 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete