Flux-stiri

Producția de iPhone 13 de la Apple a scăzut cu 20% în septembrie-octombrie

Producția de iPhone 13 de la Apple a scăzut cu 20% în septembrie-octombrieProducția de iPhone 13 de la Apple a scăzut cu 20% în septembrie-octombrie

  • Producția de smartphone-uri iPhone 13 a scăzut cu 20% față de planurile anterioare în septembrie și octombrie, a anunțat miercuri Nikkei.
  • Producția a fost întreruptă din cauza constrângerilor lanțului de aprovizionare, a restricțiilor privind utilziarea energiei și din cauza lipsei de cipuri.

Trimestrul de sărbători este unul dintre cele mai aglomerate pentru companie, deoarece mulți consumatori caută să cumpere produsele sale drept cadouri, cu câteva săptămâni înainte de Crăciun.

Cu toate acestea, după lansarea gamei iPhone 13 și a noilor iPad-uri în septembrie, o amenințare majoră planează asupra Apple, care se străduiește să țină pasul cu lipsa cipurilor la nivel mondial și cu întreruperile din lanțul de aprovizionare.

În octombrie, pentru prima dată în mai mult de un deceniu, asamblarea iPhone și iPad a fost întreruptă timp de mai multe zile din cauza constrângerilor lanțului de aprovizionare și a restricțiilor privind utilizarea energiei electrice în China, potrivit Nikkei, citat de Reuters.

Pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, realocarea componentelor partajate a comprimat și mai mult asamblarea iPad, ceea ce a dus la un volum de producție cu aproximativ 50% mai mic decât cel planificat, în timp ce prognoza de producție pentru generațiile mai vechi de iPhone-uri a scăzut, de asemenea, cu aproximativ 25%, a adăugat Nikkei.
În plus, Apple le-a spus furnizorilor săi de componente că cererea pentru gama iPhone 13 a încetinit

The post Producția de iPhone 13 de la Apple a scăzut cu 20% în septembrie-octombrie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code