Flux-stiri

RAPORT. Regele Charles îi interzice prințului Andrew să intre în Palatul Buckingham

  • El a fost deposedat de titluri militare și regale și nu i s-a permis să poarte uniforma militară la înmormântarea mamei sale.
  • În ciuda exilului de la palat, se așteaptă ca Andrew să petreacă cina de Crăciun cu regele Charles și cu restul familiei regale.
  • Interzicerea este cea mai recentă dintr-o serie de pedepse de când Andrew a încercat să nege că o cunoaște pe Virginia Giuffre.

Regele Charles l-a dat afară din Palatul Buckingham pe fratele său, prințul Andrew, susține o persoană din interior. Prințul căzut în dizgrație, în vârstă de 62 de ani, care a demisionat din familia regală în urmă cu aproape trei ani din cauza legăturilor sale cu duo-ul de traficanți de sex Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, nu va mai avea voie să aibă un birou în castelul care servește drept sediu regal, au declarat surse pentru The Sun.

Regina Elisabeta i-ar fi permis fiului său Andrew să continue să folosească palatul și să păstreze un mic personal după ce acesta s-a retras din funcțiile publice în 2020. Sub conducerea fratelui său, Andrew nu va avea voie să folosească Palatul Buckingham nici măcar ca adresă corespondentă.

Orice prezență la palat s-a încheiat în mod oficial”, a declarat o sursă pentru publicație. Regele a spus-o clar. El nu este un membru al familiei regale care lucrează. Este pe cont propriu”. Interzicerea este cea mai recentă dintr-o serie de pedepse de când Andrew a încercat să nege că o cunoaște pe acuzatoarea de lungă durată Virginia Giuffre, care susține că a fost obligată să facă sex cu el la cererea lui Epstein și Maxwell.

Deși nu a recunoscut acuzațiile, el i-a plătit lui Giuffre o înțelegere de 12 milioane de dolari în februarie, după ce aceasta l-a dat în judecată pentru abuz sexual. El a fost deposedat de titluri militare și regale și nu i s-a permis să poarte uniforma militară la înmormântarea mamei sale. La scurt timp după moartea ei, regele Charles i-a spus fratelui său că nu se va mai întoarce niciodată în viața regală. Luna trecută, regele l-ar fi deposedat pe Andrew de serviciul de securitate 24 de ore din 24.

Miercuri, regele Charles a numit-o pe regina consort Camilla colonel al Gărzilor Grenadier, o poziție deținută și prețuită cândva de Andrew. În ciuda exilului de la palat, se așteaptă ca Andrew să petreacă cina de Crăciun cu regele Charles și cu restul familiei regale.

The post RAPORT. Regele Charles îi interzice prințului Andrew să intre în Palatul Buckingham appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code