Editoriale Flux-stiri

Românii nu mai au dreptul la masa nunții de peste un an. Dictatura e tot mai dură, restricțiile lui Arafat sunt anticreștine

foto: opiniatimisoarei.ro

O nuntă organizată sambătă noaptea a fost spartă de polițiști la Comloșul Mare. Mirii au organizat o masă de cununie acasă, intr-o gospodarie din Comlosu Mare, în speranța că nimeni nu  îi va deranja fiind în discreție, însă au avut parte de o adevarată surpriză. În timpul mesei, oamenii legii au ajuns și ei în casă unde erau 31 de adulți toți rude și i-au pedepsit cu amenzi usturătoatre. Informația este prezentată de portalul Opinia Timișoarei.

Acțiunea polițiștilor este abuzivă, ei nu au aplicat sancțiuni în temeiul legii ci a unui act administrativ normativ căruia Constituția îi interzice domeniul de activitate prin imperativele art. 53 Constituție. Dincolo de acțiunea polițiștilor vom merge la cauză, acțiunea lor poate fi justificată de norma administrativă, ea este efectul. Cauza acestei anomalii prin care de peste un an românii nu au voie la masa de dragoste, este ambiția unui membru al guvernului de a-și pune în operă convingerile sale religioase anti-creștine.

Raed Arafat a fost primit cu dragoste creștinească de către un popor creștin care i-a oferit un trai mai bun, cetățenie și funcție în guvern. Doar că de la o vreme, acest domn a arătat că nu este un simplu credincios oriental ci are pasiune și convingeri radicale. Așa înțeleg eu demeresurile sale, așa am convingere față de acțiunile sale, convingere pe care o exprim văzând un aspect esențial.

Să observăm și invit procurorii României, cei care își iubesc poporul și țara, că nu a fost o reducere a numărului de participanți la mesele de dragoste a nunților, ci evenimentul este interzis cu desăvârșire. Deci dacă se reducea la 10 oameni, la 5, la 6, credeam că este o măsură sanitară. Ei bine evenimentul a fost interzis total. Nu doar masa de la cununie ci și cea de la botez.

Învățătura Sharia în scrierile subsecvente dispune astfel în titlul 2 „mai bine să te abți de la masa ta și de la ospăț decât să poată să servească cruciații la nunțile și răpirile lor de suflete (botez) și atunci ei vor pleca de lângă tine sau vor primi și ei credința ta ”.

Nici mai mult nici mai puțin, este exact ce a dispus Raed Arafat, care în opinia mea interzicând cu desăvârșire masa de la nuntă și de la botez a pus în operă Sharia. Și românii tac și înghit. Repet: Nu s-a redus numărul de participanți la 2, la 4 , la 10 participanți, ci s-a interzis evenimentul.

În doctrina creștină masa nunții nu înseamnă chiote și beții și dansuri lascive așa cum ne vin imagini din anumite ocazii, ci o masă la care se servește mâncare așa cum s-a întâmplat la nunta din Cana Galileii unde Isus a fost prezent. Nunta în felul acesta este o pricină de ură pentru neomarxiști și pentru oameni ca Arafat care vor să extermine învățătura lui Isus, după părerea mea.

Ce s-a întâmplat la Comloșul Mare? Niște rude 31 la număr, nu 300, și copiii lor au venit să ia masa și să se bucure de un nou cămin. Și ce a făcut statul? Girofaruri, amenzi, polițiști nervoși care îi pedepsesc, cam asta este imaginea creată. Deci nu negăm virusul, până la urmă ori ne vaccinăm ori trecem prin boală, ne imunizăm noi cumva. Interzicerea mesei nunții și botezului iar nu reducerea numărului de participanți ci interzicerea acestor componente de obicei creștin este inacceptabilă și reprezintă o infracțiune foarte gravă. Dar de ce infracțiune? Păi pentru că s-a emis un act normativ care nu e lege și care restrânge drepturi și libertăți, iar art 53 Constituție este obligație în serviciu expres prevăzută de lege. Să știe procurorii să se uite și pe decizia CCR 405/2016. De aceea, opinia mea este că locul domnului Arafat este la pușcărie.

Vidjean M.- folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

(Visited 258 times, 1 visits today)

Hits: 321

Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete