Flux-stiri

La o săptămână de carantină la Timișoara, rata de infectare cu noul coronavirus este în creștere

În Timișoara, rata de infectare cu coronavirus crește duminică, 14 martie, ajungând la 7,48. La fel și la nivelul județului, unde este 5,49. Sunt 43 de localități cu rata peste pragul de 3 la mia de locuitori.Crește rata și în județ: la 5,49 de la 5,17. Sunt 433 de cazuri noi de infectări raportate în Timiș și 11 focare active.

Localitățile aflate în carantină
La Moșnița Nouă, rata crește la 12,5. La Dumbrăvița crește la 9,13, iar la Giroc urcă la 9,8. Doar la Ghiroda scade, la 7,11. Localitățile au intrat în 7 martie în carantină, alături de Timișoara.

Comuna Dudeștii Vechi, cu satele aparținătoare Dudeștii Vechi, Cheglevici și Colonia Bulgară sunt în carantină până în 17 martie. Aici rata scade sub pragul de 4/1000.

Otelec și Biled sunt în carantină până în 18 martie. La Otelec rata este 3,28 în raportarea de duminică, iar la Biled 2,64.

Potrivit Prefecturii Timiș, rata de infectare cu coronavirus depășește 3/1000 de locuitori în 43 de localități la această dată, iar în multe localități depășește pragul de 6/1000 de locuitori de ceva timp., informează tion.

În aceste condiții putem preconiza că starea de carantină se va prelungi, timișorenii nu au înțeles necesitatea evitării întâlnirilor cel puțin pentru o vreme.

Marius Leontiuc
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 27 times, 1 visits today)

Hits: 27

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete