Flux-stiri

Rusia și Ucraina se luptă cu toate forțele pentru pace sau război total

  • Pentru Putin, problemele sunt tot mai mari. În trei luni de război, a rămas fără 29.200 de soldați.
  • La Moscova au început să fie date jos însemnele McDonalds, lanț care pleacă definitiv din Rusia.
  • Lipsuri au și ucrainenii. Compania care produce geaca verde kaki pe care o poartă Zelenski spune că are mii de comenzi pe care nu le poate onora.

Nota de plată pentru războiul declanșat în Ucraina e tot mai mare pentru Rusia, de la o zi la alta. Primul invadator acuzat de crime de război a fost condamnat la închisoare pe viață. Soldatul de 21 de ani a împușcat în cap un civil neînarmat.

Pentru Putin, problemele sunt tot mai mari. În trei luni de război, a rămas fără 29.200 de soldați. Adică dublu față de pierderile URSS în Afganistan, campanie care a durat 10 ani. Serviciile britanice de informații susțin că de vină ar fi un amestec de tactici slabe, lipsa sprijinului aerian și un comandament militar sortit eșecului. Semnele înfrângerii ruse sunt expuse în centrul Kievului. Adică tancuri și alte vehicule blindate distruse.

Societatea rusă a dovedit în trecut „sensibilitate vizavi de pierderile umane ale ţării pe timp de război”, aşa că, este posibil ca din ce în ce mai mulţi ruşi să devină nemulţumiţi de războiul purtat în Ucraina, pe măsură ce numărul soldaţilor ruşi morţi va creşte, consideră Ministerul britanic al Apărării.

În timpul acesta, la Moscova, au început să fie date jos însemnele McDonalds, lanț care pleacă definitiv din Rusia. Enervați de lipsuri, mii de ruși au scandat împotriva războiului la un concert din Sankt Petersburg.

Lipsuri au și ucrainenii. Compania care produce geaca verde kaki pe care o poartă Zelenski spune că are mii de comenzi pe care nu le poate onora. Firma produce acum doar pentru armată, așa că doritoriii o vor putea cumpăra doar la finalul războiului.

The post Rusia și Ucraina se luptă cu toate forțele pentru pace sau război total appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code