Flux-stiri

Se intensifică controalele de noapte în București

Măsurile restrictive se înăspresc în Capitală: Controalele de noapte şi cele care vizează operatorii economici şi cetăţenii se intensifică.Măsurile restrictive se înăspresc în Capitală: Controalele de noapte şi cele care vizează operatorii economici şi cetăţenii se intensifică.

  • Măsurile restrictive se înăspresc în Capitală: Controalele de noapte şi cele care vizează operatorii economici şi cetăţenii se intensifică.
  • Prefectura Capitalei a dispus miercuri intensificarea controalelor de noapte pentru respectarea măsurilor sanitare.
  • Oamenii legii vor viza activitățile derulate după ora 20.00 pe tot teritoriul Bucureștiului.

Numărul poliţiştilor şi jandarmilor din Capitală, care fac controale pentru respectarea măsurilor sanitare, după ora 20.00, va fi suplimentat. Prefectura Capitalei anunţă intensificarea controalelor în Bucureşti, pentru cel puţin o lună, începând de miercuri seara.

„Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus astăzi (miercuri-n.r.) , în cadrul şedinţei cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, ai Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei, intensificarea controalelor în Bucureşti, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă. Astfel, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziţii clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activităţile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului Bucureşti, pentru cel puţin o lună, începând din această seară (20.10.2021)”, anunţă Prefectura Capitalei.

Concret, prefectul municipiului Bucureşti, care este preşedintele CMBSU (Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă), , a aprobat introducerea în spaţiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliţia Capitalei, Poliţia Locală Bucureşti şi Jandarmerie).

„Controalele vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineaţa). De asemenea, începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetăţeni şi operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoţite şi de prefectul Capitalei şi subprefecţi”, arată comunicatul Prefecturii.

The post Se intensifică controalele de noapte în București appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code