Stiri din Austria

Semaforul Corona este GALBEN pentru toată Austria

 Știri Austria – Semaforul Corona galben în Austria – Semaforul Corona este setat pe galben pentru toată Austria. Potrivit deciziei Comisiei Corona de joi după-amiază, există un risc mediu pentru toată Austria și pentru șase state federale Carintia, Austria Inferioară, Austria Superioară, Salzburg, Stiria și Tirol.

Semaforul Corona galben în Austria

Riscul este mare în Viena și Burgenland, motiv pentru care acestea sunt portocalii, Vorarlberg a fost singurul stat federal care a fost trecut la galben-verde.

Astfel, există puțin risc în cel mai vestic stat. Începând cu 3 august, încărcarea unităților de terapie intensivă era o rată de ocupare specifică Covid de 3,8%, pe baza tuturor paturilor de terapie intensivă pentru adulți raportate din Austria.

Paturile din secțiile normale din Austria au fost 3,7% specifice Covid. Comisia s-a referit la consorțiul de prognoză, conform așteptărilor căruia acoperirea pe secțiile normale ar trebui să scadă la 2,6 la sută în următoarele două săptămâni și la 3,1 la sută în secțiile de terapie intensivă, scrie nachrichten.at.

Îndemn la vaccinare

Comisia Corona a subliniat „importanța continuă a vaccinării împotriva coronavirusului pentru a combate pandemia și pentru a proteja spitalele de suprasolicitare, în special pe fondul scăderii protecției imunitare a populației împotriva cursurilor severe”.

Medicamentele Covid-19 sunt la fel de importante pentru a proteja împotriva progresiei severe a bolii și, în acest context, comisia a recomandat măsuri de creștere a utilizării acestor medicamente.

Austria, numărul de noi cazuri Corona este distorsionat: nu mai există un prognostic precis

The post Semaforul Corona este GALBEN pentru toată Austria appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code