Flux-stiri

Sony a lansat un nou model de căști care anulează zgomotul de fundal

  • LinkBuds S pot începe să redea muzica imediat ce sunt puse în urechi.
  • Noul model îți permite să interacționezi cu lumea din jur, fără distrageri.
  • Noile căști, care au certificare IPX4 pentru rezistență la apă, vor oferi o autonomie de 6 ore cu estomparea zgomotului activată și 20 de oră fără.

Dacă te gândești să-ți cumperi o nouă pereche de căști, află că Sony a lansat cele mai mici și mai ușoare
căști cu reducere a zgomotului.

Noul model îți permite să interacționezi cu lumea din jur, fără distrageri. LinkBuds S sunt disponibile în trei culori diferite: negru, alb sau bej, la prețul de 200 de dolari.

David Carnoy, expert în tehnologie spune că noile căști de la Sony sunt și mai ușoare, și mai mici decât modelul precedent. Pe langă asta, căștile suportă un codec audio, Ivdeck pentru bluetooth streaming.

,,Ce este interesant de reținut că versiunea pe negru are un finisaj, în timp ce căștile albe au un finisaj complet neted. Nu știu dacă asta înseamnă că versiunea pe negru are mai mult plastic reciclat, dar cele două carcase au exact aceeași dimensiune și sunt drăguțe și compacte” , a specfificat expertul.

LinkBuds S pot începe să redea muzica imediat ce sunt puse în urechi, fie prin reluarea listei de melodii ascultate ultima oară în cadrul unui serviciu de streaming, fie prin redarea unor sunete relaxante din natură.

La fel ca alte căști Sony, LinkBuds S au ceea ce producătorul japonez numește „adaptive sound control” – o funcție care îi permite utilizatorului să regleze manual raportul dintre sunetul ambiental și nivelul de estompare a zgomotului.

Noile căști, care au certificare IPX4 pentru rezistență la apă, vor oferi o autonomie de 6 ore cu estomparea zgomotului activată și 20 de oră fără. Căștile LinkBuds S vor fi disponibile din 20 mai și vor costa 200 de dolari.

The post Sony a lansat un nou model de căști care anulează zgomotul de fundal appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code