Flux-stiri

Știi de vreme? Alertă de caniculă în Capitală și alte 12 județe din țară

  • 12 județe din Oltenia și Muntenia sunt astăzi sub cod portocaliu de caniculă, inclusiv Capitala.
  • Furtunile apar după-amiază la munte, dar și în centru și est. Vor fi ploi torențiale, vijelii și grindină.
  • Valul de căldură continuă săptămâna viitoare. Maximele ar putea ajunge la 40°C, însă furtunile apar în mare parte din țară.

Meteorologii anunţă pentru Capitală caniculă, cu 36 – 37 de grade Celsius.

De duminică dimineaţă până luni dimineaţă, vremea va fi călduroasă în Bucureşti, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…20 de grade.

De luni până marți, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, dar mai ales spre seară şi la începutul nopţii va creşte probabilitatea pentru înnorări, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, averse şi descărcări electrice.

The post Știi de vreme? Alertă de caniculă în Capitală și alte 12 județe din țară appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Tobias Andreea


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code