- Oamenii cu hipersensibilitate se stresează mai mult la muncă decât ceilalți.
- Adulții sensibili se simt deranjați la job de mirosul de cafea puternic.
- Colegii pesimiști le influențează starea persoanelor sensibile.
- Mulți manageri caută persoane cu o astfel de trăsătură.
- Starea persoanelor sensibile e influențată la muncă de cei din jur.
- Studiu: 26% dintre japonezi sunt highly sensitive persons.
- Persoanele sensibile au rezultate mai bune într-un mediu prietenos.
Crezi că știi ce înseamnă să te simți stresat la muncă? Așteaptă să-i vezi pe colegii super-sensibili!
Unii oameni simt lucrurile la intensitate maximă – deadline-urile sunt stresante, dezordinea din birou îi afectează, mirosul de cafea foarte puternic îi deranjează, iar colegii pesimiști le provoacă anxietate. Dar ăsta nu e un defect, mulți manageri consideră sensibilitatea o trăsătură must have.
Cercetătorii de la Universitatea Osaka au făcut un studiu pe 270 de japonezi și au descoperit că aproape 26% dintre adulți ar putea fi „Highly Sensitive Persons”. Japonezii au abilitatea să empatizeze chiar dacă duc stresul la un alt nivel – e o calitate care transformă cea mai tensionată ședință în ceva mai chill.
Cercetătorii au observat că persoanele sensibile au rezultate mai bune dacă au în jurul lor colegi prietenoși și se simt susținute.
The post STUDIU. Hipersensibilitatea la locul de muncă duce la stres… dar e și un beneficiu appeared first on Aleph News.
potrivit alephnews
Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Mihai Mădălin
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.