Flux-stiri

Tu mai crezi în sacrificiu? Emilian Duca: „Nu putem să facem nimic fără să renunțăm la altceva”

  • Într-o lume în care agitația și superficialitatea par să domine, există încă povești de sacrificiu și devotament, care ne inspiră și ne emoționează.
  • În călătoria de astăzi, mergi către povești de curaj și dăruire.
  • Prin moartea Sa pe cruce, ca sacrificiul perfect al lui Dumnezeu pentru păcat şi prin învierea Sa trei zile mai târziu putem avea acum viața veşnică, în cazul în care credem în El.

Într-o lume în care agitația și superficialitatea par să domine, există încă povești de sacrificiu și devotament, care ne inspiră și ne emoționează. În călătoria de astăzi, mergi către povești de curaj și dăruire.

„Nimic nu este durabil în viață fără un mic sacrificiu. Practic, nu putem să facem nimic fără să renunțăm la altceva. Nu discutăm acum de sacrificiul suprem. Este și aceasta o posibilitate a vieții, dar ne dorim cu toții să trăim cât mai mult. Toate realizările vieții presupun renunțări, sacrificii mai mici sau mai mari pentru aa atinge scopurile urmărite”, a explicat Emilian Duca, analist financiar, la Aleph News.

Iisus a venit şi S-a oferit pe Sine ca sacrificiu, întocmai cum oamenii fuseseră învăţaţi că El va face. Prin moartea Sa pe cruce, ca sacrificiul perfect al lui Dumnezeu pentru păcat şi prin învierea Sa trei zile mai târziu putem avea acum viața veşnică, în cazul în care credem în El.

Citește și

The post Tu mai crezi în sacrificiu? Emilian Duca: „Nu putem să facem nimic fără să renunțăm la altceva” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code