Română Breaking News Flux-stiri leontiuc

Tupeu mizerabil: Imigranții musulmani cer coborârea crucilor de pe biserici și schimbarea drapelului Elvețian

După ce au pătruns ilegal în Europa, făptuind infracțiuni de trecere frauduloasă a frontierei de stat (fapte pentru care cetățenii europeni ar fi plătit din greu cu pușcărie), musulmanii proveniți din țările mizere unde domnește religia lui Mahomed cer interzicerea crucilor pentru că se simt jicniți.

Religia musulmană radicală se simte ofensată de orice altă religie și nu tolerează nici o altă credință, astfel încât creștinii sunt pedepsiți de aceste animale cu tăierea capului în țările lor, acest fapt arată clar că indivizii sunt de fapt niște sataniști în toată regula.
Zilele trecute au avut loc mai multe mici proteste la Basel și Zurich, unde musulmanii imigranți au urlat împotriva crucilor și mai ales împotriva drapelului Elveției care poartă crucea lui Huldrych Zwingli, cel mai mare reformator urmat de Luther.
Este de neînțeles atitudinea autorităților care plătesc cu bani grei aceste putori teroriste care refuză munca, în loc să-im trimită înapoi în țările de origine.
Mai multe publicații au arătat că miliardarul Soros de fapt ar fi finanțat acest exod, miliardarul fiind șeful unei secte masonice care se declară anticreștină și a cărei ideal este decreștinarea europei în favoarea unei forme de marxim. Secta este lafel de intolerantă ideologic precum islamismul. Să nu uităm că în țările declarate islamice, creștinii sunt omorâță tocmai pentru apartenența la creștinism.

Un reprezentant al asociatiei Second@s Plus a avut indrazneala sa anunte ca va fi demarata o campanie ampla la nivel national pentru a-i ruga pe cetatenii elvetieni sa fie de acord cu adoptarea unui drapel care sa nu-i mai ofenseze pe musulmani. Cum era de asteptat, propunerea lor a fost primita cu negativism si are mari sanse sa creasca nivelul de antipatie fata de imigranti.
Un reprezentant al SVP (Partidul Popular Elvetian) spune ca cerintele comunitatii de musulmani sunt „inacceptabile”.„Nu e nimic in neregula cu steagul nostru. Nu e nimic de schimbat. Urmatorul lucru pe care-l vor cere probabil va fi sa modificam Constitutia”. Marianne Binder, purtator de cuvant pentru crestin-democratii elvetieni (CVP) a spus ca „steagul elvetian este parte din identitatea nationala, mai exact pentru ca arata latura noastra primitoare pentru toti cei care vor sa se implice activ in societate, chiar si pentru imigranti”.

Update iunie 2020:

În semn de respect pentru Elveția și CVP, Ziarul de Banat a creat propria campanie prin care afirmăm „Isus Hristos este Calea, Adevărul și Viața. Europa nu renunța la creștinism și la cruce!”. Invităm toate publicațiile să procedeze similar pentru ca musulmanii imigranți să înțeleagă că ei sunt musafiri, iar noi gazde și nu invers.

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)

Hits: 837

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete