Flux-stiri

Ucraina se revoltă împotriva poziției Germaniei privind predarea armelor: „Gândiți mai repede, indecizia îi omoară pe ai noștri”

Volodimir ZelenskiVolodimir Zelenski

  • Principalul consilier prezidențial ucrainean Mihail Podoliak a criticat sâmbătă indecizia globală” în ceea ce privește livrarea de arme pentru a înfrânge invazia rusă.
  • El crede că comunitatea internațională va livra în cele din urmă armele necesare Ucrainei”.
  • Va trebui să luptăm în continuare pentru aprovizionarea cu tancuri moderne”, a declarat Zelenski.

Principalul consilier prezidențial ucrainean Mihail Podoliak a criticat sâmbătă indecizia globală” în ceea ce privește livrarea de arme pentru a înfrânge invazia rusă, referindu-se, de exemplu, la ezitarea exprimată de țări precum Germania de a livra tancuri Leopard armatei ucrainene.

Indecizia de astăzi ucide tot mai mulți dintre oamenii noștri. Fiecare zi de întârziere înseamnă moartea unor ucraineni. Gândiți mai repede”, a cerut Podoliak pe contul său de Twitter.

Într-un mesaj pe care l-a calificat drept un epilog al indeciziei globale”, consilierul prezidențial crede că comunitatea internațională va livra în cele din urmă armele necesare Ucrainei” și va realiza că nu există altă opțiune pentru a pune capăt războiului decât înfrângerea Rusiei”. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat vineri că nu există nici o alternativă” la furnizarea de tancuri Leopard de producție germană pentru forțele armate ucrainene în războiul împotriva Rusiei.

În obișnuitul său discurs de seară, Zelenski a reacționat la refuzul Grupului de contact pentru Ucraina, reunit la baza militară germană de la Ramstein, de a aproba livrarea de tancuri Leopard către Kiev.

Va trebui să luptăm în continuare pentru aprovizionarea cu tancuri moderne, dar pe zi ce trece devine tot mai clar că nu există altă alternativă decât să luăm decizia privind tancurile”, a declarat Zelenski, potrivit președinției ucrainene.

În pofida acestui regres pentru interesele Ucrainei, aliații s-au angajat să consolideze aprovizionarea cu arme și muniții a forțelor armate ucrainene, un aspect pe care președintele însuși l-a apreciat.

Partenerii sunt fermi în atitudinea lor. Ei vor sprijini Ucraina atât cât va fi necesar pentru victoria noastră”, a declarat Zelenski, mulțumind liderilor internaționali, în special președintelui american Joe Biden, pentru sprijinul lor continuu.

The post Ucraina se revoltă împotriva poziției Germaniei privind predarea armelor: „Gândiți mai repede, indecizia îi omoară pe ai noștri” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code