Stiri din Austria

Ungaria, arestat unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume, contrabandă cu tone de cocaină

Ungaria, arestat unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume, contrabandă cu tone de cocaină.

Bărbatul a fost arestat la Budapesta. Între 2017 şi 2019, traficantul, originar din Brazilia, a făcut contrabandă cu 45 de tone de cocaină.

Anunțul a fost făcut de şeful departamentului de luptă împotriva criminalităţii internaţionale din cadrul Biroului Internaţional de Investigaţii (NNI) a poliţiei maghiare, miercuri, la Budapesta, scrie presa maghiară.

Colonelul Zoltán Boross a declarat că bărbatul în vârstă de 54 de ani – al cărui nume nu a fost făcut public la conferinţa de presă – a fost căutat de Interpol în baza unui mandat internaţional de arestare emis de o instanţă din Brazilia, din cauza săvârşirii unor infracţiuni pedepsite cu până la 30 de ani în închisoare.

Camion românesc, amendă uriașă în Ungaria, prins că a trecut de aproape 40 de ori fără să plătească taxa de drum

Ungaria, arestat unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume

Căutarea bărbatului a fost îngreunată şi de faptul că în urmă cu câţiva ani, acesta rezolvase să fie declarat mort, în plus, folosea peste zece pseudonime, respectiv mai multe documente false, a relatat şeful de departament.

În zorii zilei de marţi, autorităţile maghiare au fost informaţi cu privire la prezenţa în ţară a unui criminal înarmat periculos. Echipa NNI a reuşit să îi dea de urmă în numai şase ore, identificându-l şi capturându-l pe terasa unui restaurant din Budapesta, cu ajutorul Centrului de Operaţiuni Antiterorism.

În timpul interogatoriului, bărbatul a negat că ar fi persoana căutată de Interpol, însă amprenta sa a dovedit contrariul, a explicat colonelul.

Autorităţile maghiare au percheziţionat şi camera de hotel a bărbatului, bărbatul fiind cercetat şi pentru falsificare de acte. Instanţele din Ungaria urmează să decidă cu privire la extrădarea sa, a adăugat Zoltán Boross.

surse: hirado.hu, ziarulromanesc.at

The post Ungaria, arestat unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume, contrabandă cu tone de cocaină appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code