Stiri din Austria

România, Slovacia și Ungaria, țările cu cei mai mulți proprietari de locuințe, Germania pe ultimul loc

România, Slovacia și Ungaria, țările cu cei mai mulți proprietari de locuințe, Germania pe ultimul loc.

Ungaria este a treia ţară din Europa cu cei mai mulţi proprietari de locuinţe, ponderea proprietarilor de locuinţe ajunge la 91,3% , a relatat, marţi, cotidianul economic ungar Világgazdaság,

Jurnaliștii maghiari au citat un studiu realizat de compania de comparare a preţurilor Compare the Market Australia privind condiţiile de locuire în 26 de ţări europene.

Programul serviciilor de pașapoarte SE PRELUNGEȘTE, se va lucra și în weekend-uri

România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe

Pe primul loc se află România, ţară în care 96,1% din populaţie deţine un imobil, urmată de Slovacia, cu 92,3%. Ungaria şi Croaţia s-au clasat pe locul al treilea, la egalitate, cu 91,3% fiecare.

La coada listei se află Germania, unde doar 50,4% din populaţie deţine o locuinţă proprie, potrivit studiului.

Acesta arată în mod clar că cererea pentru proprietatea privată a locuinţelor este mult mai mare în zona Europei Centrale. În timp ce în Occident, cultura închirierii se bucură de popularitate, arată cotidianul.

Preţurile pe metru pătrat sunt cele mai mari în Ungaria, cu o medie de 2 250 de euro. Preţurile chiriilor sunt, de asemenea, ridicate, dar Slovacia şi Lituania devansează Ungaria, unde chiria medie este de 453 de euro, scrie cotidianul Világgazdaság.

surse: hirado.hu, ziarulromanesc.at

The post România, Slovacia și Ungaria, țările cu cei mai mulți proprietari de locuințe, Germania pe ultimul loc appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 3 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code