Flux-stiri Română

Ziarul de Banat: Nelu Constantin a trecut la Domnul!

Ziarul de Banat: Nelu Constantin a trecut la Domnul!

Dirijorul Corului Bisericii Penticostale Filadelfia din Timișoara s-a stins din viață în această diminieață după o suferință de 3 ani.
Nelu Constantin ( Constantin Ioan) a fost una din persoanele remarcabile ale Timișoarei, imaginea sa fiind simbol al evenimentului anual al Festivalului Muzicii Sacre de la Liceul Ion Vidu, unde se întâlneau formațiile muzicale ale cultelor din Timișoara.
Nelu Constantin a înfințat primul cor de tineret al unei biserici din Timișoara și a fost un simbol al lumii neoprotestante. Acum este la Domnul !
Marius Leontiuc,
Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
a absolvit Bacalaureat in 1998 la Liceul Ion Mincu Timisoara -1998 detine atestat de proiectant tehnic in Constructii -2005 devine prezbiter Baptist -2006 devine cler protestant -2011 absolvent ID Arhitectura AIW Viena -2018 absolvent Competente Antreprenoriale la Bethany -2019 absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi -2019 absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 absolvent HTML promoter la SOLOLEARN -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara -2019 admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com
Loading...
intra pe Ziarul Anunturilor


NEWSNET

error: Content is protected !! contact leontiucmarius@gmail.com
%d blogeri au apreciat: