Flux-stiri

Star Wars Episodul I: The Phantom Menace va ajunge din nou în cinematografe în luna mai. Lansarea vine la 25 de ani de la premiera filmului din 1999

  • Star Wars va avea premiera pe 3 mai 2024.
  • Star Wars Episodul I revine la cea de-a 25-a aniversare a filmului din anul 1999.
  • Hayden Christensen a declarat că reacția față de filme „se simte ca o justificare pentru munca pe care am făcut-o”.

Star Wars Episodul I revine după 25 de ani pentru a răspunde din nou la întrebarea: „Ce se întâmplă?”

Cursele de cote, negocierile comerciale și Darth Maul vor fi din nou pe marele ecran când Star Wars Episodul I: Amenințarea fantomă va reveni în cinematografe pe 3 mai 2024. Această revenire este menită să celebreze cea de-a 25-a aniversare a filmului din 1999, scrie The Verge.

Revenirea în cinematografe vine în timpul unei renașteri pentru această parte a francizei de lungă durată. În ultimii ani, Disney a dat drumul epocii prequel cu seriale precum Ahsoka, Obi-Wan Kenobi și The Bad Batch.

Hayden Christensen, care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în cel de-al doilea și al treilea film, a declarat într-un interviu că experiența sa cu Star Wars a fost „una foarte reconfortantă” și că reacția de astăzi față de acestea „se simte ca o justificare pentru munca pe care am făcut-o”.

Disney și Lucasfilm l-au angajat pe artistul de afișe Matt Furgeson pentru a crea un nou poster pentru film.

Citește și

The post Star Wars Episodul I: The Phantom Menace va ajunge din nou în cinematografe în luna mai. Lansarea vine la 25 de ani de la premiera filmului din 1999 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code