Stiri din Austria

Austria, numărul noilor infecții Corona este în creștere, cel al spitalizărilor a ajuns la o limită alarmantă

Știri Austria: numărul noilor infecții Corona este în creștere. Miercuri, 13.048 de noi infecții cu coronavirus au fost raportate pe întreg teritoriul Austriei.
Cel al spitalizărilor a ajuns la o limită alarmantă: 2.468 de persoane infectate cu corona sunt tratate în spitalele din Austria.
Patru pacienți mai grav bolnavi au trebuit să fie tratați miercuri în unitățile de terapie intensivă.

Austria: Reintroducerea măștilor în magazine primește refuzul lucrătorilor din comerț: ”Mulți angajați vor să demisioneze”

Austria: numărul noilor infecții Corona este în creștere.

După cum s-a raportat miercuri, 13.048 de noi cazuri de infectare cu Corona au fost înregistrate marți pe teritoriul Austriei. Această cifră este superioară mediei din ultimele șapte zile (11 027). Incidența la șapte zile a fost de 855 de cazuri la 100.000 de locuitori.

În prezent, în Austria există 115.350 de cazuri active confirmate în laborator, cu 1.374 mai multe decât în ziua precedentă.

Miercuri, 2.468 de persoane infectate au avut nevoie de tratament spitalicesc în toată Austria, cu 58 mai puține decât marți. În decurs de o săptămână, s-a înregistrat o scădere de 125 de pacienți în spital. Patru pacienți mai grav bolnavi au trebuit să fie tratați miercuri în unitățile de terapie intensivă decât în ziua precedentă, în total 124 de persoane infectate au fost spitalizate. Cu șase mai puține decât în urmă cu o săptămână.

Peste 20.000 de decese la Corona de la începutul pandemiei

Autoritățile au raportat zece noi decese de pacienți infectați cu Covid. Săptămâna trecută, au fost înregistrate 49 de decese. În total, pandemia Covid 19 a făcut 20.953 de victime în Austria de la izbucnirea ei.

La 100.000 de locuitori, 232,1 persoane au murit din cauza infecției. De la începutul pandemiei, în Austria au fost deja confirmate 5 369 885 de cazuri.

19.294 de vaccinări Corona, marți, în Austria

În toată Austria, marți au fost efectuate 19.294 de vaccinări Corona, dintre care 17.672 au fost vaccinări de rapel (a patra, a cincea și fiecare a doua doză de vaccinare).

În total, 976.703 persoane au primit un vaccin de rapel până în prezent.

surse: vienna.at, ZiarulRomanesc.at

Postarea Austria, numărul noilor infecții Corona este în creștere, cel al spitalizărilor a ajuns la o limită alarmantă a apărut prima pe Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code