Flux-stiri Medicale

Bărbat de 45 de ani, mort la o zi după vaccinare.


Astfel că din detaliile făcute publice, joi, de către reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), în baza raportării venite de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, s-a aflat că bărbatul a mers marți, 2 martie, la un centru de vaccinare din Mioveni, ”conform programării în platforma electronică, pentru administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech”.

I s-a făcut rău acasă și a fost dus la spital
Oficialii au mai anunțat că la câteva ore de la plecarea din centrul de vaccinare, omul a ajuns cu o ambulanță la spitalul din Mioveni, după ce i s-a făcut rău acasă. ”În urma efectuării triajului medical și a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate. După administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere postvaccinală, fără a prezenta simptomatologie, ulterior părăsind centrul de vaccinare.

Conform datelor furnizate către CNCAV, după patru ore de la administrarea vaccinului, pacientul a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, în urma unui episod de pierdere a conștienței suferit la domiciliu”, se precizează în același comunicat.

A decedat la domiciliu
Doar că omul ar fi cerut să plece din spital, pe propria răspundere, în cursul serii, comunică sursa amintită. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat, miercuri dimineață, de către cadrele medicale de la salvare, chemate în ajutor de către rudele acestuia. ”La sosirea în unitatea medicală, pacientul avea o stare generală bună, fără a prezenta traumatisme. În urma investigațiilor specifice complexe, acesta a rămas sub supraveghere medicală, însă în seara aceleași zile, bărbatul a solicitat externarea pe propria răspundere, contrar avizului medical. În dimineața zilei de 3 martie, personalul medical de la Ambulanță, solicitat de familia acestuia, a declarat decesul bărbatului, la domiciliu”, susțin reprezentanții CNCAV.

Totodată, oficialii Comitetului Național de vaccinare antiCovid transmit, totodată, că ”DSP Argeș a sesizat autoritățile competente în vederea efectuării procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului”. Mai mult, se mai anunță următoarele: ”conform medicului de familie al acestuia, persoana se afla în evidență cu dislipidemie și valori tensionale crescute”. Potrivit dexonline.ro, dislipidemia presupune o ”modificare, în exces sau în deficit, a concentrației lipidelor sangvine”.

Luna trecută, s-a aflat că o asistentă medicală din Capitală a pierit după ce a fost vaccinată antiCovid

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

(Visited 12 times, 1 visits today)

Hits: 14

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete